Haberler

Kuşadası Ticaret Odası Heyeti, Travel Turkey Fuarı'na Katıldı

Ziyaretçilerine 11. kez kapılarını açan Travel Turkey İzmir Fuarında, Kuşadası Ticaret Odası’da yer aldı.

Ziyaretçilerine 11. kez kapılarını açan Travel Turkey İzmir Fuarında, Kuşadası Ticaret Odası'da yer aldı. Fuarda, Kuşadası Belediyesi standı içinde yer alan Kuşadası Ticaret Odası, görselleriyle fuara damga vurdu.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Namık Kemal Daylan, Nejad Özalp, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz, İrfan Yiğit, Ahmet Semih Arcan, Meclis Üyeleri Burhan Özazman, Ersel Öztürk, Beşir Fidan ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurgil Gürcan, Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Hibeti Zeytin ve Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan'ın topluca katıldığı fuarda, Kuşadası standı oldukça yoğun ilgi gördü.

Turizm profesyonellerinin bir araya geldiği fuarda Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi, yerli ve yabancı standları gezerek görüş alışverişinde bulundu.

Bodrum, Çeşme, Diyarbakır, Samos ve pek çok yerli, yabancı standı gezerek görüşmeler yapan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; turizm rotasının çizilmesinde büyük rol oynayan ve en büyük gelir kaynağı turizm olan Kuşadası için büyük önem taşıyan fuarda yer alarak, Kuşadası'nın tanıtımına katkıda bulunduklarını belirtti ve önümüzdeki sezon için bu konuda yoğun çalıştıklarını söyledi.

Kuşadası Ticaret Odası tarafından yaptırılan ve Kuşadası standında ışıklı olarak göz dolduran Kuşadası illüstrasyon haritası da fuarda oldukça beğeni aldı. 36 ülkeden ve 54 ilden seyahat acentaları, tur operatörleri, iş ve kongre turizmi, bakanlıklar, konsolosluklar, oteller, tatil köyleri gibi sektör temsilcilerinin yer aldığı fuarın bu yıl partner ülkesi Ukrayna, partner ili ise Nevşehir oldu. Aynı zamanda 3. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi'ne de ev sahipliği yapan fuar 10 Aralık'a kadar açık kalacak. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Serdar Akdoğan Namık Kemal İzmir Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title