Haberler

Kulüpler Birliği: Futbolun problemlerinin yine futbolun paydaşları tarafından çözülmesi gerektiğine inanmaktayız

Güncelleme:

Kulüpler Birliği son dönemde dile getirilen sorunlarla ilgili futbol dışı kurum ve kuruluşların görüş bildirmelerine tepki gösterdi. Kulüpler Birliği'nden yapılan açıklamada, "Futbolun problemlerinin yine futbolun paydaşları tarafından çözülmesi gerektiğine inanmaktayız" ifadelerine yer verildi.

Kulüpler Birliği, TFF'yle arasında geçen anlaşmazlıklara ilişkin futbol dışı kurum ve kuruluşların görüş bildirmesinin doğru olmadığını belirtti.

"FAYDALI BİR DAVRANIŞ OLARAK GÖRMEMEKTEYİZ"

Kulup Birliği'nden yapılan açıklamada, "Kulüpler Birliği Vakfı olarak futbol ile alakalı problemlerimizi ilgili paydaşlarla çözme gayesiyle hareket etmekteyiz. Bugün geldiğimiz noktada futbol dışı kurum ve kuruluşların futbolla alakalı görüş bildirmeleri konuyu farklı yerlere taşımaktadır ve bu durumu sorunlarımızın çözümüne yönelik faydalı bir davranış olarak görmemekteyiz. Futbolun problemlerinin yine futbolun paydaşları tarafından çözülmesi gerektiğine inanmaktayız. Kamuoyunun bilgilerine sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Kulüpler Birliği: Futbolun problemlerinin yine futbolun paydaşları tarafından çözülmesi gerektiğine inanmaktayız

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kulüpler Birliği Vakfı Haberler

500

Yorumlar (1)

erik oyunda:

Kulüpler birlihi siz ne ise yariyonuz kuluplerin parasini yemekden turkiyenin emehini cakmakdanbaska size soruyorum siz ne ise yararsiniz federasyin ve hakemler sizler bizi kanser etmeyemi çalişiyonuz

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title