Haberler

Turkcell Yıldızlı Geceler"

Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun, Kutsi ve Hüsnü Şenlendirici "Turkcell Yıldızlı Geceler" kapsamında hayranlarıyla buluştu.

Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun, Kutsi ve Hüsnü Şenlendirici "Turkcell Yıldızlı Geceler" kapsamında hayranlarıyla buluştu.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeki "Aşk'a Dair Şarkılar" konseri öncesi basın mensuplarının karşısına geçen Kurtoğlu, büyük bir arzu ve istek üzerine konseri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Cengiz Kurtoğlu, geçen yıl da aynı isimlerle Açıkhava'da konser verdiklerine dikkati çekerek, "Gerçekten yine bu kadroyla olmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Konsere beklenenin çok üzerinde bir ilgi gösterilmesine ilişkin Kurtoğlu, "Kalplere gönderdiğimiz mesajlar hep doğru adreslere gitmiş ki bu şarkıları, çok saygıdeğer dinleyicilerimiz Harbiye'de dinlemek istediler. Biz de uzun yıllar boyunca okuduğumuz o şarkıları hem seslendireceğiz, hem de değerli müzik insanlarıyla birlikte sunacağız" ifadelerini kullandı.

Konserin açılışında sahne alan Hüsnü Şenlendirici, repertuvarın herkesin çok sevdiği, gönlünde yer eden şarkılardan oluştuğuna vurgu yaparak, "Tükeneceğiz", "Yalnızım Dostlarım", Kaybolan Yıllar" ve "Yemin Ettim" gibi sevilen şarkıları yorumladı.

Hakan Altun da bu konserin, geçen yıl verdikleri konserden çok daha özel olacağını ifade ederek, "Bu dörtlü toplandığında çok eğleniyor ve keyif alıyoruz. Bizim için her zaman önemli olan, yaşayan efsane dediğimiz Cengiz ağabeyin olması, keza Kutsi ve Hüsnü'nün olması" diye konuştu.

Her birinin ayrı ayrı konserler verdiklerini kaydeden Altun, Açıkhava'daki konserde, merdivenlerde bile yer olmadığını aktardı.

Konserde "Hani Bekleyecektin", "Gönül Yarası", "Ağlamak Yok Yüreğim" ve "Telefon" isimli şarkıları yorumlayan Altun, "Gelenlere sonsuz teşekkür ediyorum. Burada olduğunuz için gerçekten çok mutluyuz" dedi.

"Nice Mutlu Yıllara" isimli sevilen şarkısıyla başlayan Kutsi ise konser için her birinin 7-8 şarkı hazırladığını dile getirerek, "Şarkılar, duygu yüklü şarkılar. Biz duygu yüklü şarkıları en iyi şekilde seslendirmeye çalışan müzisyenleriz" dedi.

Konserde sahneye en son çıkan isim olan Cengiz Kurtoğlu, "Gece Olunca", "Büyümeyen Bebek" ve "Unutulan" gibi unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Hüsnü Şenlendirici Cengiz Kurtoğlu Kutsi Kültür Sanat Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Bakmadan Geçme

Galatasaray Süper Kupa'yı kaldırdı mı? GS Süper Kupa'yı aldı mı, ne zaman kaldırdı? Benzema Fenerbahçe'ye mi geliyor? Ali Koç'tan sürpriz transfer hamlesi Sinan Oğan 2028'de aday mı? Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sinan Oğan tekrar aday olacak mı? Galatasaray neden 2 kupa aldı, neden çift kupa verildi? #127942 #127942 Kılıçdaroğlu nerede konuşuyor? Kemal Kılıçdaroğlu nerede canlı yayında, ne söyledi? İsrail Mısır savaş mı çıktı? İsrail Mısır son durum ne? Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off muhtemel rakipleri! Galatasaray play-off'ta seri başı mı? Kerem Demirbay şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Kerem Demirbay podyum müziği ne? #127942 #127926 Nelsson şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Nelsson podyum müziği ne? #127942 #127926 Tete şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Tete podyum müziği ne? #127926 #127942 Ndombele şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Ndombele podyum müziği ne? #127942 #127926 Davinson Sanchez şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Davinson Sanchez podyum müziği ne? #127942 #127926 Abdülkerim Bardakcı şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Abdülkerim Bardakcı podyum müziği ne? #127942 #127926 Köhn şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Köhn podyum müziği ne? #127942 #127926 Muslera şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Muslera podyum müziği ne? #127942 #127926
Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title