Haberler

Taşova Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Konseri Düzenledi

Güncelleme:

Taşova Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlik konseri düzenlendi. Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, gençlerin spor, sanat ve eğitimle ilgilenmelerini ve ülkenin geleceğiyle ilgili söz sahibi olmalarını istedi. Konser, Beyoğlu Gençlik Orkestrası'nın performansıyla sona erdi.

Taşova Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlik konseri düzenlendi.

Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, millet bahçesinde düzenlenen konser öncesi, "Gençler bizim için önemli ve bu ülkenin geleceği, kurtuluşu ve ufkudur. Gençlerimizin kötü alışkanlıklara değil spor, sanat ve eğitimle ilgili olmalarını ve bu memleketin geleceği ile alakalı söz sahibi olmalarını istiyoruz. Geleceğin Türkiye'si inşallah bu gençlerimizin omuzlarında yükselecek ve büyüyecektir." dedi.

Beyoğlu Gençlik Orkestrası'nın konseri ile sona eren programa Kaymakam Ahmet Gökcecik, Amasya Gençlik ve Spor Müdürü Haşim Murat Öztür, Gençlik Merkezi Müdürü Sercan Şenel ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Bayram Öztürk Gençlik Beyoğlu Taşova Spor Belediye Eğitim Kültür Sanat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title