Haberler

    Sevgilime Göz Kulak Ol

    Haldun Dormen'in yönettiği Sevgilime Göz Kulak Ol tiyatro oyunu, izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

    Haldun Dormen'in yönettiği Sevgilime Göz Kulak Ol tiyatro oyunu, izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

    1900 lerin başında; aşkın, eğlencenin ve keyfin başkenti Paris'de, güzel, çapkın, neşeli bir kadının Amelie'nin ve hayranlarının öyküsü Sevgilime Göz Kulak Ol...

    Komedinin çok değişik ve hareketli bir türü "fars"ın, yaratıcısı ve usta kalemi Georges Feydau'nun yazdığı sevgilime göz kulak ol, Tiyatro Kedi'nin 2017-2018 sezonunun yeni oyunu.

    2 perdelik bu çılgın komediyi sahneye Haldun Dormen koyuyor. Yönetmen yardımcısı Damla Cercisoğlu. Reji asistanları İrem Uğural ve Anıl Yülek. İşveli Ameile'yi Aydan Şener, alımlı kontesi Deniz Arcak, şaşkın ve çapkın Marcel'i Bülent Alkış oynuyorlar. Onbir kişilik kadronun diğer kişilerini ise tiyatro dünyamızın kıdemli oyuncuları Ferdi Akarnur, İsmail Düvenci, Tayfun Yılmaz, Gökhan İçöz, Sadi Özen ile genç yetenekler Gazi Şeker, Efe Yeşilay, Mehmet Baran Erdoğan, Kübra Madak canlandırıyorlar.

    Büyük klasik besteci, Jaques Offenbach'nın coşkulu Paris ezgileri ile süslenen oyunun dekor tasarımını Tülin Pural, kostüm tasarımını Günnur Çaras, ses ve Işık tasarımını Özgür Kaan Pural yapıyorlar. Grafik Tasarımı Barış Çantay tarafından yapılan oyunun, afiş ve tanıtım resimleri Mehmet Baran Erdoğan imzası taşıyor. Genel Sanat Yönetmeni Hakan Altıner.

    Detaylar :

    İl : Ankara

    İlce : Çankaya

    Mekan : Şinasi Sahnesi

    Mekan Adresi : Tunus Cad. 92

    Başlangıç Saati : 11.05.2017 20: 00: 00

    Bitiş Saati : 11.05.2017 22: 00: 00

    Kategori : Sevgilime Göz Kulak Ol

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Recep Tayyip Erdoğan Haldun Dormen Mehmet Baran Paris Kültür Sanat Haberler

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    Bakmadan Geçme

    16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
    İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

    İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title