Haberler

Esenyurt Belediyesi 30 Ağustos Zaferi'ni Rafet El Roman konseriyle kutladı

Güncelleme:

Esenyurt Belediyesi, ünlü sanatçı Rafet El Roman'ın verdiği konserle 30 Ağustos Zaferi'nin 101. yıl dönümünü kutladı. Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, konuşmasında zaferin önemine vurgu yaparak, 'Bin yıl geçse de unutulmayacak' dedi.

Esenyurt Belediyesi 30 Ağustos Zaferi'nin 101. yıl dönümünü, ünlü sanatçı Rafet El Roman'ın verdiği konserle kutladı. Konser arasında yaptığı konuşmada zaferin önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, "Bin yıl geçse de unutulmayacak" dedi.

Büyük Taarruz'un bağımsızlıkla sonuçlandığı 30 Ağustos Zaferi'nin 101. yılını coşkuyla kutlayan Esenyurt Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği Rafet El Roman konseriyle, Esenyurtlulara unutulmaz bir gece yaşattı. Konser öncesinde, Zafer Haftası kutlamaları kapsamında bu yıl ilki gerçekleştirilen Gençlik Festivali'nde (GençFest) şampiyon olan takımlara ve sporculara Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt tarafından kupaları ve madalyaları takdim edildi. Esenyurt'un gençlerle yüceleceğine vurgu yapan Başkan Bozkurt, başarılı sporcuları tek tek tebrik etti. Ödül töreninin ardından sahne alan sanatçı Rafet El Roman, sevilen şarkılarını Esenyurtlular ile birlikte söyledi.

"BİN YIL GEÇSE DE UNUTULMAYACAK"

Konser arasında sahneye çıkarak sanatçı Rafet El Roman'a çiçek takdim ederek teşekkür eden Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, şöyle konuştu:

"Bugün Büyük Taarruz'un arifesi, 101 yıl geçti üzerinden ama hala unutulmadı, bin yıl geçse de unutulmayacak. Anadolu'nun her bir köşesindeki herkes ülkesinin geleceği için canını ortaya koydu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde bu ülkeyi bize armağan ettiler. Bunun kıymetini bilmemiz lazım. Kıymetini bilmek demek bir arada durmak demek. Bizler dünyanın en güzel coğrafyasının çocuklarıyız ve kadim dostluklarla birbirimize bağlıyız. Geçmişimiz zaferlerle, mutluluklarla dolu. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu ülke için canını ortaya koyan herkesi minnet, saygı ve rahmetle anıyorum."

"EN GÜZEL GÜNLER BİZİMLE OLSUN"

Esenyurt'ta yoğun bir ilgiyle karşılaşan sanatçı Rafet El Roman, "Bugün çok özel bir gün. Herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Bu kadar ilgiye, sevgiye teşekkür ediyorum. Şimdi büyük bir coşku bizi bekliyor. Herkese nice bayramlar diliyorum. En güzel günler bizimle olsun, kalbimiz sevgiyle dolsun" dedi.

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

Kemal Deniz Bozkurt Esenyurt Belediyesi Rafet El Roman Kemal Deniz Esenyurt Bozkurt Kültür Sanat Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title