Haberler

BSG Organizasyon farkı ile "Neyzen" Sahnelendi

Güncelleme:

Neyzen Tevfik'in hayatını konu alan "Neyzen" adlı tiyatro oyununu, BSG Organizasyon farkı ile Antakya'da sahnelendi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan BSG Organizasyon Basın Danışmanı M.Hüseyin ZORKUN, BSG Organizasyon'un T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Ödülü almış olan "NEYZEN" isimli tiyatro oyunu Antakya halkı ile buluşturma başarını gösterdiğini ifade ederek, "Oğuz Oral'ın Sahibi olduğu ve Fatma Keleş'in Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yaptığı BSG Organizasyon tarafından Antakya'ya getirtilen "Neyzen" isimli oyun, Meclis Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahnelendi ve izleyen sanatseverler tarafından çok beğenildi. Kısa zamanda başarılı çalışmalara imza atmaya başlayan BSG Organizasyon, Oğuz Oral ve Fatma Keleş'in üstün çabaları ile daha bir çok sanatsal ve kültürel etkinliği gerçekleştirmeye devam edecek" dedi.

Samsun Sanat Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen tek perdelik oyunda, Neyzen Tevfik'in gençliğinden yaşamının sonuna kadar olan süreç ele alındı. Yönetmenliğini Mehmet Esatoğlu'nun üstlendiği oyunda Neyzen Tevfik rolünü Uğur Taşkın oynadı. Tuncer Cücenoğlu'nun kaleme aldığı eserin müzikleri Nedim Yıldız, koreografi İhsan Belginer tarafından hazırlanmış…

Samsun Sanat Tiyatrosu, Her zaman paraya sırtını çevirmiş, Dünya'ya farklı pencereden bakmış kimselerin söylemeye cesaret edemediklerini söylemiş, Hayatın kendisini tiye almış bir üstadın, komedi dram arası gidip gelen yaşam öyküsünü başarı ile gözler önüne serdi.

Samsun Sanat Tiyatrosu ekibi, oyun sonunda yaptıkları açıklamada, kendilerini Antakya halkı ile buluşturan, BSG Organizasyon Sahibi Oğuz Oral'a ve BSG Organizasyon Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Keleş'e teşekkür ettiler...

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Neyzen Tevfik Antakya Samsun Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title