Haberler

Kreşte Küçük Çocuklara Şiddet Uygulayan Dayakçı Öğretmen: Vurdum Ama Korkutmadım

Güncelleme:

Samsun'da özel kreşte öğrencileri terlikle döven öğretmenlerin ifadesi ortaya çıktı. Öğretmenlerden biri "Vurdum ama korkutmadım" derken diğeri "Korkuttum ama vurmadım" demesi dikkat çekti.

Samsun'un Çarşamba ilçesindeki özel bir kreşte, öğrencileri terlikle döven ardından tutuklanan iki öğretmenin ifadeleri ortaya çıktı. Öğretmenlerden biri ifadesinde 'Vurdum ama korkutmadım' derken diğeri 'Korkuttum ama vurmadım' dedi.

TERLİKLE ÇOCUKLARI DÖVMÜŞLERDİ

Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen olayda bir kreşte küçük yaştaki çocukların öğretmenleri tarafından terlikli şiddete maruz kaldıkları ortaya çıkmıştı.

Kreşte Küçük Çocuklara Şiddet Uygulayan Öğretmenlerin Çelişkili İfade Ortaya Çıktı

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKARDI

Güvenlik kameralarındaki görüntülerin izlenmesiyle anlaşılan olay büyük tepki çekmişti. Olaya ilişkin Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma devam ediyor. Zanlıların soruşturma aşamasında verdikleri ifadelerin detayları ortaya çıktı.

Kreşte Küçük Çocuklara Şiddet Uygulayan Öğretmenlerin Çelişkili İfade Ortaya Çıktı

Öğretmenlerin ifadeleri şöyle:

"VURDUM AMA KORKUTMADIM"

S.Ö(Öğretmen):'Çocuklara terlikle vurduğum için çok pişmanım. Amacım çocukları yaralamak değil; disipline etmekti. Velilerle halen irtibat halindeyim. Terlikle vurduğum doğrudur fakat hiçbir çocuğu korkutmadım' dedi.

Kreşte Küçük Çocuklara Şiddet Uygulayan Öğretmenlerin Çelişkili İfade Ortaya Çıktı

"KORKUTTUM AMA VURMADIM"

G.Ş(Öğretmen): "Ö.. hanımın çocuğuna veya diğer çocuklara karşı yaptığım korkutarak onları disipline etmektir. Yapmış olduğum eylemlerden dolayı çok pişmanım"

Kreşte Küçük Çocuklara Şiddet Uygulayan Öğretmenlerin Çelişkili İfade Ortaya Çıktı

(Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Samsun 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? SEYRAN ÖLECEK Mİ? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılıyor mu? #127916 YALI ÇAPKINI 69. BÖLÜM FRAGMAN yayınlandı mı? Tahlil nikahı nedir, hülle nedir? Tahlil nikahı nasıl yapılır, şartları nelerdir? Emekli maaşına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? (%) Emekliler ne kadar zam alacak? Memurlar ne kadar zam alacak? (%) 4 aylık memur enflasyon farkı belli oldu mu, Temmuz'da memura ne kadar zam yapılacak?
500

Yorumlar (26)

cosmos:

ya bayanlar boş konuşuyorsunuz siz kendi çocuklarınıza bakmaktan acizsiniz elin karısı sizin çocuklarınızın nazımı çekecek kendi kocalarınız size bakmıyor burda naval anlatıyorsunuz kolay değil bu iş ben kendi çocuğum yaramazlık yaptımı vuruyorum çıldırıyorum öyle naaval anlatmak havanda su döğmek kolay bence sizlerin hepiniz eğitilmesi lazım

3
9
yanıtYanıtla
SELİN:

ne kadar kuş beyinlisin. elin karısı dediğin öğretmenlik mesleğini seçmeyecek o zaman. aileler eğitim alsın iyi bakılsın diye kreşlere emanet ediyorlar ve bunun için aylık tonlarca para ödüyorlar. senin zihniyetinde ne ebeveyn olsun dene bu kurumları yöneten öğretmenler. sizin gibiler yüzünden bu şiddet olayları oluyor. ayrıca aciz olan sensiz çocuğuna vurunca ellerin kırılsın. kimin kocasının bakıp bakmadığı sana kalmadı. g. z.

yanıt7
yanıt1
Disiplin şart:

Beni bu muhitte herkez bilir racon neyse o. Benim derste çıtını çıkarana ne yapacağımı bilirler. İsterse veli gelsin isterse kıralı gelsin. Raconda varmı öğretmenine karşı çıkmak. Benim veli toplantısında bile çıt çıkmaz. İsterse hadi çıksın.

1
9
yanıtYanıtla
SOKRATES:

sen kendini ne sanıyon kardeş. sen daha adamına denk gelmemişsin. seni öttürürler haberin olsun.

yanıt2
yanıt0
CEVAP.:

AÇIK SÖZLÜ Arkadaşım annenin vurduğu terlikle annenden korkarsın, ama bilirsinki annen ve seni sever. bu kadınlar hangi vasıfla bu çocuklara vuruyor , ??? Senin çocuğun varmı bilmiyorum , varsa Git kreş ver üstüne birde para ver Görevli çalışanlarda hem göbek atıp hemde çocuğunu dövsün , sonra gel bana neeee olacakkk kiii deeee. . .

8
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Cocuklara uygulanan bu tacizlere ömür boyu hapis istiyoruz..

8
0
yanıtYanıtla
eylem:

bende calısan bır anneyım ve ısımı kafam rahat bır sekılde yapıyorum cunku kızım emın ellerde babaannesı bakıyoyr bence baba annelerle ve anneannelerle ıyı gecınelım yoksa allah korusun bzım cocuklarımızda bu duruma dusebılır

6
1
yanıtYanıtla
BARAN:

EYLEM HAKLISIN

yanıt0
yanıt0
Sd:

Ömür boyu meslek yasağı vermeleri lazım

6
1
yanıtYanıtla
Yazıklar olsun:

Bu videoyu izlediğimde şok olmuştum. Öğretmenin bi tanesi içeri girer girmez savaş meydanındaymış gibi önüne geçen bütün çocuklara vuruyor bir diğeri geliyor tekme atıyor çelme takıyor. Artık işini elini vicdanına koyup ta yapacak kimse kalmadımı. Tamam belki çocuk laf dinlemiyordur kabul ama sen onu döverek değil başka eğitim metoduyla eğiteceksin öğreteceksin. Bu öğretmenler pedogoji dersi almadan mı buralara serpiştirilmiş çok merak ediyorum. Yazıklar olsun

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title