Haberler

Köyde Kültür Merkezi

Marmaris'in Hisarönü Köyü'nde İl Özel İdaresi Katkısıyla Yaptırılan Tören Alanı Ve Kültür Merkezi, Akp Muğla Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu'nun Katıldığı Törenle Açıldı. Terzibaşıoğlu ''başımıza Öyle Güzel Bir İş Açtınız Ki Şimdi Muğla'nın 650 Köyüne Bu Tesisten Yaptıracağız'' Dedi.

Marmaris`in Hisarönü Köyü`nde İl Özel İdaresi katkısıyla yaptırılan tören alanı ve kültür merkezi, AKP Muğla Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu`nun katıldığı törenle açıldı. Terzibaşıoğlu ``Başımıza öyle güzel bir iş açtınız ki şimdi Muğla`nın 650 köyüne bu tesisten yaptıracağız`` dedi.

Marmaris`in Hisarönü Köyü muhtarlığının girişimleriyle birbuçuk ayda yaptırılan tören alanı ve kültür merkezi 100 bin YTL`ye maloldu. 800 metrekare alandaki merkezin açılışı için tören düzenlendi. Açılışa AKP Muğla Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu, Bozburun`un AKP`li Belediye Başkanı Salih Taşkın, AKP Muğla İl Başkanı Mehmet Nil Hıdır, İl Genel Meclisi Üyesi Ceyhun Eroğlu, partililer ve köylüler katıldı.

İl Başkanı Mehmet Nil Nıdır ``Son 20 yılda yapılmayanı AKP hükümeti olarak 4 yılda gerçekleştirdik. Yaptığımız hizmetlerin sayısı rekor seviyede`` dedi.

Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu da tören alanı ve kültür merkezinin ilk olduğunu belirterek ``Bu tesisisin yapılmasıyla başımıza öyle güzel bir iş açtınız ki simdi 650 köy bu tesisten isteyecek. Biz de yapılması için çalışacağız. Ben şehirde nasıl yaşıyorsam siz de köylerde öyle yaşamalısınız. Aynı imkanları sizlere de sağlamak zorundayız`` dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title