Haberler

Son dakika: Kovid-19 vaka sayısı artan kentte tedbirlere uyulması çağrısı

Güncelleme:

Bir son dakika haberine göre Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının son bir haftada yüzde 50'ye yakın arttığı Tekirdağ'da vatandaşlar tedbirlere uyulması yönünde çağrıda bulundu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının son bir haftada yüzde 50'ye yakın arttığı Tekirdağ'da vatandaşlar tedbirlere uyulması yönünde çağrıda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı, vaka artışının yaşandığı iller arasında bulunan Tekirdağ'da vatandaşlar tedbirlere uyma konusunda daha hassas davranmaya başladı.

Kent sakinlerinden Hasan Bedel, AA muhabirine, açıklanan son rakamların ardından herkesin daha fazla dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Edirne ve Kırklareli'nde de vaka artışlarının yüksek olduğuna işaret eden Bedel, şöyle konuştu:

"Sınır il olmamız nedeniyle bu durum bizleri tedirgin etti. Vatandaşlarımızın daha hassas, tedbirlere daha fazla uyması konusunda hepimizin üstümüze düşeni yapacağımıza inanıyorum. Gün içerisinde denetlemelerle karşılaşıyoruz, bu hoşumuza gidiyor ama hala bu denetlemelere karşı maskesini takmayan vatandaşlarımızı da görünce üzülüyoruz. Kış aylarının gelmesi ve vaka sayılarının artmasıyla çeşitli kısıtlamalar gündeme geliyor. Vatandaşlar gerekli kurallara uysunlar, evlerinde daha fazla vakit geçirsinler."

Gürkan Demir ise Trakya'da tedbirlere uyanlar olduğu gibi uymayanların da bulunduğunu ifade ederek, "Kent genelinde 100 kişiden 90'ı tedbir alsın ama 10 kişi almadığında bu virüs bir şekilde bulaşıyor. Esnaf olarak vatandaşa tavsiyemiz; tedbirlere dikkat edelm. Kurallara uysunlar da bir an önce kurtulalım." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Fahrettin Koca Kırklareli Tekirdağ Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title