Haberler

Konyaspor, Kayserispor'a Bileniyor

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 19. Haftasında Deplasmanda Oynayacağı Kayserispor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman çift kale maçla sona erdi. Hafif sakatlıklıkları bulunan Mertol Karatay ve Muhammed Akıncı takımdan ayrı düz koşu yaptı. Çift kale maçta oyuncular arasında kıyasıya mücadele yaşanırken, yeni transferlerden Fatih Özer yaptığı hareketler ve attığı golle beğeni topladı.

Yeşil-beyazlı savunma oyuncusu Burak Özsaraç, Kayserispor maçından puanla dönmek istediklerini belirterek, "Kayserispor'un deplasmanda kazanması ve bizim ise kendi sahamızda aldığımız mağlubiyetle aramızda 4 puan fark oluştu. Bu farkın açılmaması için Kayseri'den mutlaka puanla dönmemiz gerekiyor. Devre arası kamp dönemini çok iyi geçirmemize rağmen hafta sonu Beşiktaş karşısında çok şanssız bir mağlubiyet aldık. Beşiktaş mağlubiyetini Kayserispor maçıyla telafi edeceğimizi düşünüyorum. Dolayısıyla üst

sıralardan kopmamak ve ligin ikinci yarısındaki hedeflerimizi gerçekleştirmek adına bu maç bizim için çok önemli. Ben Kayseri'den puan veya puanlarla döneceğimizi düşünüyorum. Takım olarak biz bu maçtan umutluyuz" diye konuştu.

Ligin ikinci yarısında zor bir fikstürün kendilerini beklediğini ifade eden Burak Özsaraç, "Ligin ilk yarısında deplasmanda istediğimiz sonuçları alamadık. İkinci yarıda bunu değiştirmemiz gerekiyor. Çünkü kendi sahamızda zorlu maçlar oynayacağız. Ya içerideki zorlu maçları kazanacağız ya da deplasmandan puanlarla döneceğiz. Bunun başka çaresi yok. Dolayısıyla ikinci yarıdaki deplasman maçları bizim için çok önemli. Deplasman maçlarımıza Kayserispor maçıyla iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

(BÇ-İP-İY-İY-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title