Haberler

Kocaoğlu: "Çalışmalarımızla Kent Misyon ve Vizyon Kazanacak"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'in Kültürel ve Tarihi Dokusunu Koruyacak, Kente Misyon ve Vizyon Kazandıracak Önemli Çalışmalar Yapıldığını Söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'in kültürel ve tarihi dokusunu koruyacak, kente misyon ve vizyon kazandıracak önemli çalışmalar yapıldığını söyledi.

Oteller Sokağı'nda bulunan tarihi bir binanın Konak Belediyesi tarafından restore edilerek Semt Evi'ne dönüştürülmesi nedeniyle düzenlenen törende konuşan Kocaoğlu, Kemeraltı, Agora ve Kadifekale'ye yönelik çalışmaların ciddiyetle yürütüldüğünü dile getirdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, törende yaptığı konuşmada, İzmir'in tarihi ve kültürel dokusunu korumak amacıyla son derece önemli çalışmalar yürütüldüğünü söyledi. Kocaoğlu, Kemeraltı ve çevresi için oluşturulan koruma planının Bakanlar Kurulu'nda onaylanmasının ardından Konak ve Büyükşehir Belediyeleri'nin söz konusu bölgede büyük çaplı çalışmalara girişeceğini dile getirdi. Kocaoğlu: "Bu çalışmaların kente çok önemli bir misyon ve vizyon kazandıracağına, kent ekonomisine, kent hayatına güç katacağına inanıyorum" dedi.

Konak Belediyesi tarafından restore edilerek Semt Evi olarak düzenlenen Oteller Sokağı'ndaki tarihi binanın açılışı törenle gerçekleştirildi. Törene İzmir Valisi Oğuz Kağan Köksal, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Güney Deniz Saha Komutanı Oramiral Alev Gümüşoğlu'nun yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title