Haberler

Kocaelispor, Stancu'yu istiyor

Güncelleme:

- Kocaelispor, Stancu'yu istiyor Kocaelispor, TFF 1. Lig'e iddialı giriyor Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Mehmet Yaşar, yapılan transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

- Kocaelispor, Stancu'yu istiyor

Kocaelispor, TFF 1. Lig'e iddialı giriyor

KOCAELİ - Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Mehmet Yaşar, yapılan transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yaşar, Stancu, Momchil, Dino ve bir yerli golcü ile ilgilendiklerini açıkladı.

TFF 1. Lig'de kalıcı ve iddialı olma hedefiyle yola çıkan Kocaelispor'da yeni sezon için transfer çalışmaları hızla devam ediyor. Basın mensupları ile buluşan Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Mehmet Yaşar, transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Ciddi transferler yapan rakiplerinden geri kalmamak için gerekli adımları atacakların altını çizen Yaşar, devam eden transfer çalışmalarında Stancu, Momchil, Dino ve bir yerli oyuncuyla ilgilendiklerini belirtti.

"Rakiplerimiz çok ciddi transferler yapıyor onlardan geri kalmamamız gerekiyor"

Kadroya önemli oyuncular katarak rakiplerden geri kalmayacaklarını, Stancu, Momchil, Dino ve bir yerli golcü ile ilgilendiklerini ifade eden Mehmet Yaşar, "Stancu ile ilgili görüşmelerimiz evet var. Stancu ile çalışmak istiyoruz. İnşallah maliyetleri uydurabilirsek Kocaelispor'a katmaya çalışacağız. Önemli bir futbolcu, üst ligde olan bir futbolcu. Zaten birkaç tane üst ligden futbolcu almamız gerekiyor. Çünkü rakiplerimiz bu anlamda çok ciddi transferler yapıyor. Onlardan geri kalmamamız gerekiyor. Stancu ile ilgileniyoruz işin açıkçası. Bizim istediğimiz fiyata gelmesi gerekiyor. Bayağı yol aldık. Ufak tefek pürüzler kaldı gibi onları da aşabilirsek inşallah kazandıracağız gibi. Dino'nun ismi geldi, hocamız da istiyor. Bir teklif verdik ama Stancu'yu bitirebilirsek Dino'yu askıya alırız. Stancu öncelikli bir tane de yerli futbolcumuz var. Dino en son. Şu anda Momchil ile ilgileniyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Yaşar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title