Haberler

Kıvırcık Ali’nin Oğlunun Feryadı

Güncelleme:

Her Yıl Geleneksel Olarak Düzenlediği Tokat Enleri Ödül Töreni İstanbul'da Gerçekleştirildi.

Avrupa'dan ve Türkiye'den birçok katılımcının davet edildiği törene üst düzeyde katılım gerçekleşti.

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, Iğdır Valisi Amir Çiçek

adına Vali Yardımcısı Hacı Uzkuç, İngiltere Sofra London Hüseyin Özer, Sanatçı Seda Sayan adına Show TV iç yapımlar editörü Alper Ateş aldı. Rahmetli Kıvırcık Ali'nin ödülünü ise oğlu Eren aldı. Şair Uğur Arslan, Bayındırlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Harun Önder, Dış Ticaret ihracat Genel Müdürü İbrahim Şenel, Dış Türkler ve Akrabalar Topluluğu başkanlığı Kemal Yurtnaç, Denizcilik Müsteşarlığı İsmail Hakkı Başçuhadar, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı Danışmanı Yıldırım Tektaş, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Kağıthane Belediye Başkan Fazlı Kılıç, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ Geniş Aile dizisi oyuncuları ve Yönetmeni Ömer Uğur, fıs fıs İsmail diye ünlenen İsmail Yağcı, Türkiye Bayan Milli Voleybol Teknik Direktörü Mehmet Bedestenlioğlu, Voleybolda Dünya Klasmanı hakemlerinden Ümit Sokullu, uluslar arası markalarımız Özdilek, Dimes, Uyumsoft'un yanı sıra birçok davetli hazır bulundu.

Gecen hafta Elim bir Kaza sonucu kaybettiğimiz Türk Halk Müziği sanatçısı

Tokatlı (Kıvırcık Ali) Ali Özütemiz geçen sene yapılan Tokat En'ler ödül töreninde kamera kayıtlarında ödülünü aldıktan sonra sahnede mikrofona yaptığı konuşmasında seneye yine hemşerilerim beni ödüle layık görürlerse ödülümü almaya İnşallah yine geleceğim diyordu.

Kıvırcık Ali ödülünü almaya gelemedi ama kendi Elleriyle Askere uğurladığı oğlu Eren gelip babasına verilen ödülü aldı. Ali Özütemiz'in ödülünü Mihrican Bahar ve Ozan Bicare'nin elinden alan Eren duygulu anlar yaşadı. Babasının ödülünü aldıktan sonra gözyaşları içinde yaptığı konuşmasında Babama bu ödülü layık görenlere teşekkür ediyorum o çok iyi bir insandı çok üzgünüm babamla her zaman gurur duydum ben buradan Türkiye halkına teşekkür etmek istiyorum Özütemiz ailesi olarak Hastaneye gelen ve Babamın cenazesine katılan herkese teşekkür ederiz dedi Eren konuşmasına cenazedeki kalabalığı görünce ben Babamla bir kez daha gurur duydum o her zaman yaşayacak çünkü geriye onu yaşatacak çok eser bıraktı dedi.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title