Haberler

Kırşehir Belediyesi Asfalt Sezonunu Kurban Keserek Açtı

Kırşehir Belediyesi, 2008 Yılı Asfalt Çalışması Sezonuna Ahi Stadyumu Yanında Bulunan 'Ahi Merkez Dolmuş Durağı'nda Kurban Keserek Başladı.

Kırşehir Belediyesi, 2008 yılı asfalt çalışması sezonuna Ahi Stadyumu yanında bulunan 'Ahi Merkez Dolmuş Durağı'nda kurban keserek başladı.

Asfalt finişer makinesinin önünde kurban kestirip dualarla 2008 yılı asfalt çalışma sezonunu başlatan Belediye Başkanı Halim Çakır, 2008 yılında gerçekleşecek olan asfalt çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Belediye Başkanı Halim Çakır; "Bugün itibariyle Kırşehir'imizde asfalt sezonunu başlatmış bulunuyoruz. Kırşehir halkına hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum. Bildiğiniz gibi geldiğimiz günden bu zaman kadar sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Bugünden itibaren de sıcak asfalt çalışmamıza başlamış durumundayız. Bugün Ahi stadyumunun dolmuş durağı olan yerini asfaltlayacağız. Buradan sonra geçen yıldan kalan Kayabaşı, Güvercinlik, Kındam, Değirmen deresi mahallelerimizde birkaç günlük işimiz var. Bu mahallelerimizin asfaltı bittikten sonra asfalt çalışmalarımız ağırlıklı olarak Kervansaray Mahallesi ve Güney kent'te olacak. Elimizden geldiği kadar kış sezonuna kadar asfalt çalışmalarımıza devam edeceğiz. Büyük ihtimalle asfalt konusunda vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmiş olacağız" dedi.

Kırşehir'e hizmet etmenin gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Çakır, "Kırşehir'in modern ve yaşanabilir bir kent olması için yoğun gayret gösteriyoruz. Çamursuz, çukursuz ve çöpsüz bir şehir vaadimizi bu sene itibariyle inşallah yerine getirmiş olacağız. Bu sene sonuna kadar asfalt sezonumuzu tamamlamış olacağız. İlimizde asfaltı olmayan hiçbir yer bırakmamayı planlıyoruz. Kırşehir halkına hayırlı olsun diyorum. Bu vesile ile asfalt çalışmalarında hizmet eden, çalışan personelimize, tüm Kırşehir Belediyesi ekipmanlarına, birim müdürlerimize, başkan yardımcılarımıza ve özellikle de sıcak asfaltta ve asfalt şantiyesinde çalışan fedakar işçilerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Çakır, asfalt finişer makinesine binerek 2008 yılı asfalt çalışması sezonunda ilk asfaltı kendisi attı ve tüm personeline çalışmalarında başarılar diledi.

(AD-SE-Y) 28.05.2008 16:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title