Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Kardeşine Kesin İhraç Talebi (2)

CELAL KILIÇDAROĞLU CHP'DEN İSTİFA ETTİCHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, MYK toplantısında kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesinin ardından partisinden istifa ettiğini açıkladı.

CELAL KILIÇDAROĞLU CHP'DEN İSTİFA ETTİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, MYK toplantısında kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesinin ardından partisinden istifa ettiğini açıkladı. Yazılı bir açıklama yapa Celal Kılıçdaroğlu, "FETÖ'nün Didim Belediyesi ile olan ilişkisini ortaya çıkarmak için yaptığım yürüyüşten kaynaklı CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl beni kesin ihraç talebiyle disipline sevk etmiş. Onur duydum. Çünkü ben mücadelemde haklıyım ve haklılığım ilerleyen günlerde ortaya çıkacaktır" dedi.

Karara tepki gösterdiği için istifa ettiğini belirten Kılıçdaroğlu, "CHP Genel Merkezi, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan, FETÖ'ye ve yardakçılarına karşı duran, ülkesine, milletine, partisine bağlı olan beni disipline sevk etmiş ancak FETÖ'nün belediyeler imamı olduğu kesinleşen Erkan Karaaslan ile içli dışlı olan, CHP'ye 2014 yerel seçimlerden 3 ay önce kayıt ettirilmiş olan, siyasi geçmişi belli olmayan, FETÖ'cülerle kol kola olan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ı içine sindirebilmiş. Böyle bir kişiyi içine sindirebilen bir parti ile benim zaten işim olmaz" dedi.

"CHP TALİMATI PENSİLVANYA'DAN MI ALIYOR?"

CHP yönetiminin Atatürk'ün fotoğrafını kaldırıp çöpe atanı değil, bunu açığa çıkaranı partiden attığını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Atatürk anıtını söküp Didim Belediyesi çöplüğüne atan Deniz Atabay'ı değil, beni partiden atıyor. FETÖ'nün okullarına yardım eden Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ı değil, Atatürkçü vatanına milletine sadık Birgül Ayman Güler'i atıyor. ve daha neler neler... Bunca olanlardan sonra aklıma gelen soru şu; acaba CHP Genel Merkez yöneticileri beni ve Atatürkçüleri partiden atmak için talimatı Pensilvanya'dan mı alıyor? Bu saatten sonra ben zaten CHP'de durmam. Hiç zahmet etmesinler, istifamı veriyorum" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Tekin Bingöl Didim Politika Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title