Haberler

Kendisini Bıçaklayan Kadından Şikayetçi Olmadı

Konya'da Bıçakla Yaralama Davasında Müşteki Şahıs, Sanık Kadın Hakkında, "Bana Zorla Alkol Aldıran Bu Kadın, Beni Rahatsız Etmeyecekse Şikayetimden Vazgeçiyorum" Diyerek Şikayetinden Vazgeçti. Genç Kadın Tutuksuz Yargılanmak Üzere Serbest Bırakıldı.

Konya'da bıçakla yaralama davasında müşteki şahıs, sanık kadın hakkında, "Bana zorla alkol aldıran bu kadın, beni rahatsız etmeyecekse şikayetimden vazgeçiyorum" diyerek şikayetinden vazgeçti. Genç kadın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Konya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen bıçakla yaralama davasının ilk duruşmasına tutuklu sanık Seher K. ile müşteki Hidayet S. katıldı. Duruşmada sanık Seher K, "Ben Hidayet'i bıçaklamasaydım, o beni öldürecekti. Ben pişmanım ama yapacak başka bir şeyim yoktu" dedi.

Müşteki Hidayet S. ise, "Bu kadın beni 4 ayrı yerimden bıçakladı. Ben sürünerek başkalarından yardım istememle hastaneye kaldırıldım. 54 gün tedavi gördüm, o şekilde yaşadım. Bu kadına ilk zamanlar yardım ettim. Daha sonra sürekli olarak benim evime gelmeye başladı. Kendisi çok alkol alıyordu ve bana zorla alkol aldırıyordu. Olay gecesi de bana zorla yarım bardak alkol aldırdı ve beni tehdit etmeye, şantaj yapmaya başladı. Arkamı döndüm ve beni bıçakladı" şeklinde ifade verdi.

Mahkeme heyetine, "Ben bu kadından korkuyorum, beni rahatsız etmeyecek ve şantajda bulunmayacaksa ben şikayetimden vazgeçeyim" diyen müşteki Hidayet S, "Benim bir ilişkim yok bu kadınla, sadece yardım ediyordum. Bundan sonra benim yanıma yaklaşmaması şartıyla şikayetimden vazgeçiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Bunun üzerine sanık Seher K, "Benim 1 çocuğum ve annem var, bana ihtiyaçları var. Kesinlikle bir daha bu adamın yanına yaklaşmam. Beni tahliye edin" diye mahkeme heyetine savunmada bulundu. Mahkeme heyeti, olayda yaralanan Hadiyet S'nin kesin sağlık raporunun alınmasına ve her duruşmaya katılmak şartıyla Seher K'nin tahliyesine karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Olay, Mayıs ayı içerisinde merkez Selçuklu ilçesi Sakarya Mahallesi Buket Sitesi'nde meydana gelmişti. Hidayet S, birlikte yaşadığı iddia edilen Seher K. tarafından 4 ayrı yerinden bıçaklanarak ağır yaralanmıştı. Seher K. olay günü 284 promil alkollü çıkmıştı.

(HİV-FM-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title