Haberler

"Kelebeğin Rüyası" Filminin Zonguldak Galası Yapıldı

"Kelebeğin Rüyası" adlı filmin Zonguldak galası yapıldı.

Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı

"Kelebeğin Rüyası" adlı filmin Zonguldak galası yapıldı.

Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde bulunan Prestij sinemasındaki galaya, Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra oyuncular Belçim Bilgin ve Mert Fırat geldi. Erdoğan ve oyuncular hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yılmaz Erdoğan ve oyuncular yoğun ilgi dolayısıyla zaman zaman zor anlar yaşadı.

Gala öncesi Yılmaz Erdoğan, hayranlarına hitaben yaptığı konuşmada, 4 yıl önce Zonguldak'a geldiğini ve kente geldiğinde filmin projesinden kimsenin haberinin olmadığını söyledi.

Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi'ni ziyaret ettiğinde Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu'nun yaşamını konu alan filmi yapmak üzere projesi olduğunu ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu:

"Filmin yapımında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Sizler de filmin oyuncularısınız. Bu film bizim ve Zonguldak için önemli. Filmi kente getirdiğimiz için mutluyuz. Size Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu'nun selamlarını getirdim. Burada bir anımız var. Ekibimizden bir arkadaş berbere tıraş olmayı gitmiş. Berbere para ödemek istemiş. Demiş ki siz Rüştü'nün arkadaşısınız biz sizden para almayız. Zonguldak'ı sadece madenle değil sizin şairlerinizle anlatmaya çalıştık."

Belçim Bilgin ise her şeyin başladığı yerde olduklarını belirterek, "Filmi burada çekerken sizlerle birlikte olmak şahaneydi. Bizimle her göz göze geldiğinizde sevginizle bizim yanımızda olduğunuzu hissettirdiniz. Şimdi de öyle yapıyorsunuz" dedi.

Mert Fırat da Zonguldak halkının filmin en başından bu yana desteğini esirgemediğini vurgulayarak, "Rüştü Onur'la tanışmamıza vesile olduğunuz için teşekkürler. Yılmaz Erdoğan sayesinde Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu yeniden tanıştı. Bu filmin serüveni ülke sınırlarını aştı. Film sayesinde Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu'yu herkes tanıyor" diye konuştu.

Yılmaz Erdoğan ve oyuncular Belçim Bilgin ve Mert Fırat daha sonra vatandaşlarla filmi izledi.

Muhabir: Ferdi Akıllı

Yayıncı: Ebubekir Gülüm - ZONGULDAK

Kaynak: AA / Güncel

Yılmaz Erdoğan Belçim Bilgin Rüştü Onur Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title