Haberler

Kayserispor maçında gerginlik! Milletvekilinin, Beşiktaşlı yöneticilerin locasını bastığı iddia edildi

Güncelleme:

Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran, 2-0 kazandıkları Kayserispor maçının son dakikalarında localarının basıldığını belirterek, bir milletvekili ve kardeşinin yumruklu saldırıda bulunduğunu iddia etti.

Beşiktaş, Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 2-0 mağlup etti ve liderlik koltuğuna oturdu.

Siyah-beyazlı kulübün 2. Başkanı Adnan Dalgakıran, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada localarına bir milletvekili ve kardeşinin saldırdığını iddia etti.

"KENDİLERİNDEN DAVACI OLUYORUZ"

Dalgakıran, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Burada çok vahim bir olay yaşadık. Son dakikadaki gerginlikten sonra, yöneticilerimizin locası, Türkiye Cumhuriyeti Milletvekili sıfatı taşıyan bir şahıs ve kardeşi tarafından basıldı, iki yöneticimiz yumruklandı. Biz kendilerinden davacı oluyoruz, o milletvekili ve kardeşinden. Kamera kayıtlarını istedik. Ülkenin parlamentosunda bu ülkenin insanlarını temsil eden insanlar loca basıp adam dövmeye kalkarsa, bu camia bunun hesabını sorar."

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA: ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUZ

Öte yandan, Beşiktaş Yönetim Kurulu üyelerine yapılan saldırı ile ilgili siyah-beyazlı kulüpten de açıklama geldi.

"Yönetim Kurulu Üyelerimize Yapılan Çirkin Saldırıyı Kınıyoruz!" başlığıyla yayınlanan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Futbol Takımımızın Süper Lig'in 16. haftasında Hes Kablo Kayserispor ile oynadığı müsabakayı izlemek üzere Bş. Bld. Kadir Has Stadyumu'nda bulunan Yönetim Kurulu Üyelerimize, karşılaşmayı takip ettikleri locada saldırıda bulunan kişileri şiddetle kınıyoruz.

Saldırıyı gerçekleştirenlerin ne Kayseri şehrimizi ne de Kayserispor camiasını temsil etmediklerini biliyor, futbolun güzelliğine gölge düşüren bu tür olayların bir daha asla yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Yönetim Kurulu Üyelerimize yapılan saldırıdan en az bizim kadar üzüntü duyduğuna yürekten inandığımız Kayserispor Camiasının Başkanı Sayın Berna Gözbaşı, Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi'yi telefonla arayarak üzüntülerini ifade etmiştir.

Kulübümüz, Yönetim Kurulu Üyelerimize saldırıda bulunan kişiler hakkında hukuki süreç başlatacak ve sürecin sonuna kadar takipçisi olacaktır."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Milletvekili Kayserispor Beşiktaş Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (9)

Jon Snow:

Millete hizmet etmek için seçilen adamlara bak

5
2
yanıtYanıtla
Canmen:

Ulan. . . koskoca Stadyumda topu topu 30 Kisisiniz ve her Türlü Olaylar . . . Birde Bunlar Türkiiye niin Yöneticisi ve Parlamenterler. . . Bizlermi Bunlari Sizlere yazacagiz buralara. . . . Rezillerin Önde Gidenleri. . . Her Hafta, Her Yerde ayni Senaryo. . . Ülkenin Civisi Cikmis. . . A-Sosyallar. . . !!!

3
1
yanıtYanıtla
Memoli:

Hiçbir vasfı olmayan insanlar dokunulmazlık zırhına bürününce her şeyi yapabileceklerini sanıyorlar söylenecek çok şey var ama değmez asl olan halktır siz sad

1
1
yanıtYanıtla
kenan:

cok ayip etmisler kayseri misafirperverligine yakismadi derhal ozur dilenmeli ozur dilemek bir erdemliktir

1
1
yanıtYanıtla
misli koy:

sonunda anadolu daki isyanın sonu hakemlere patlayacak ama kötü paplayacak galiba kediyi bu kadar sıkıştırmayın duvara bjk helede başı fener cekiyor entrikalarda ikiside cok mahirdirlewr

0
2
yanıtYanıtla
Memoli:

Aslolan halktır siz vekilsiniz bunu unutmayın ve dokunulmazlığınız da sadece kürsü için geçerlidir istediğiniz har şeyi yapabileceğinizi sanıyorsanız yanlıştasınız

1
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

Futbol insanları mutlu etmiyorsa, zaten var olan gerginliklere gerginlik katıyorsa o zaman ne anlamı var. İnsanlar o kadar çok konuda ayrışmış ki spor bile bir nefret aracına dönüşmüş vaziyette.

2
0
yanıtYanıtla
mr bean:

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee normal bunlar daha iyi gunler

1
0
yanıtYanıtla
gogo:

Birileri araya girer ve olay 2 gün sonra biter. . . Burası Türkiye. . . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title