Haberler

Kayseri Erciyesspor, İkinci Yarıdaki Oyundan Memnun

Kayseri Erciyesspor, Sahasında Gaziantepspor'la 1-1 Berabere Kalmanın Üzüntüsünü Yaşıyor. Başkan Vekili Erol Bedir, "Sanki Futbolcuların Ayağına Pranga Vuruldu. Tek Tesellimiz Takımın İkinci Yarıda Ortaya Koyduğu Futbol. Bu Futbolu Sürdürürsek, Ligi İstediğimiz Noktada Tamamlarız. Endişeye Gerek ...

Kayseri Erciyesspor, sahasında Gaziantepspor`la 1-1 berabere kalmanın üzüntüsünü yaşıyor. Başkan Vekili Erol Bedir, ¨Sanki futbolcuların ayağına pranga vuruldu. Tek tesellimiz takımın ikinci yarıda ortaya koyduğu futbol. Bu futbolu sürdürürsek, ligi istediğimiz noktada tamamlarız. Endişeye gerek yok, takım toparlanmaya başladı, her geçen gün daha iyi oluyor¨ dedi.

Gaziantepspor önünde ilk yarı çok kötü oynadıklarını ve takımı tanımakta güçlük çektiğini söyleyen Başkan Vekili Erol Bedir, ¨İlk yarıda Gaziantepspor farkı arttırabilirdi, ama şansımız yardım etti. İkinci yarıda papucun pahalı olduğunu anlayan futbolcularımız gerçek kimliğine büründü ama, bu galibiyet için yeterli olmadı ve 2 puanı sahada bıraktık¨ dedi.

Kayseri Erciyesspor`un 6 maçta 3 yenilgi aldığını ve kaybettiği takımların üst sıralarda yer alan takımlar olduğunu da anımsatan Başkan Vekili Bedir, ¨Gaziantep`i yensek 7`nci sıraya yükselecektik. Demek ki puan olarak bir sıkıntı yok. Gaziantepspor maçının ilk yarısı gibi oynamaya devam edersek, korkulu rüya görürüz. İkinci yarıdaki gibi oynarsak, ligi üst sıralarda tamamlarız. Biz, bundan sonra ikinci yarıdaki gibi oynayacağımıza inanıyoruz¨ diye konuştu. Endişeye gerek olmadığını ve çok kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirten Başkan Vekili Erol Bedir, şöyle devam etti: ¨Hem kupada hem de ligde iyi sonuçlar alacağımız günler çok yakın. Orduspor maçıyla çıkışa geçip, ligde de Denizili deplasmanında patlama yapacağımıza inanıyorum. İlk 6 hafdada farklı yenilgiler alınması, ardından yönetim kurulunun kongre kararı sanırım futbolcumarımızı olumsuz etkiledi. Başarısız sonuçlardan sonra sanki futbolcularımızın ayağına pranga vuruldu. Genel kurul kararından futbolcularımızın daha fazla olumsuz etkilenmemesi için Denizlispor maçı sonrasına kadar bu konuda konuşmama kararı aldık.¨

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title