Haberler

KAYMEK Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Güncelleme:

BEF bünyesinde faaliyet gösteren Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları KAYMEK 9. Geleneksel Yıl Sonu Sanat Sergisi düzenlenen törenle açıldı.

2011-2012 eğitim döneminin sona ermesi nedeniyle Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilen sergi açılışı törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve eşi Neşe Özhaseki başta olmak üzere Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, İl Sağlık Müdürü Ahmet Öksüzkaya, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Asaf Mehmetbeyoğlu, Büyükşehir Meclisi Başkan Vekili Mehmet Savruk, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı, Büyükşehir Meclisi Üyesi Çiğdem Yağcıoğlu, Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticileri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın verdiği konserle başlayan törenin açılış konuşmasını yapan BEF Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu, 2011-2012 eğitim döneminde 10 adet daha KAYMEK tesisinin açılışını gerçekleştirdiklerini ve mevcut kurslara 12 farklı branş eklediklerini söyledi.

Profesyonelleşmeye büyük önem verdiklerinin altını çizen Tuzcuoğlu, "İhtisas merkezimizin ihalesini gerçekleştirdik. Burada uzmanlaşma eğitimleri vereceğiz. Aynı zamanda Aile Danışma ve Rehabilitasyon Merkezi'mizde çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise yaptığı konuşmada şehirlerin de insanlar gibi canlı organizmalar olduğunu kaydederek, "Şehirler de bakım istiyor, özenle kendisiyle ilgilenilsin istiyor. Şehrimizin altyapıyla ilgili ne kadar sorunu varsa hepsini hallettik. Artık, şehrimizi geleceğe taşıyacak projeleri gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Erciyes Projesi ve Anadolu Harikalar Diyarı gibi projelerle hem sosyal hayata canlılık kazandıracağız hem de buralarda yeni iş ve ekmek kapıları açacağız" şeklinde konuştu.

Şehirde yürütülen çalışmaların kültür ve sanat faaliyetleriyle desteklenmemesi durumunda eksik kalacağını ifade eden Başkan Özhaseki, KAYMEK Kurs Merkezleri'nde açılan çeşitli sanatsal kurslarla eksikliğin giderildiğini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Başkan Mehmet Özhaseki ve eşi Neşe Özhaseki ile diğer protokol üyeleri tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi.

Kurs eğitmenleri ve kursiyerler de katkılarından dolayı Başkan Özhaseki ve eşi Neşe Özhaseki'ye çiçek ve takı hediye ettiler.

Başkan Özhaseki ve protokol üyelerinin birlikte kestiği kurdelenin ardından KAYMEK kursiyerlerinin eserlerinden oluşan 9. Geleneksel Yıl Sonu Sanat Sergisi açılışı gerçekleştirildi. Stantları ilgiyle inceleyen Başkan Özhaseki ve eşi Neşe Özhaseki vatandaşlarla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dünya Ticaret Merkezi Mehmet Özhaseki Melikgazi Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title