Haberler

Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, Erciyes'te Yarış İzledi

Kayseri, (Dha) Türkiye Kayak ve Kızak Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Özer Ayık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 'Asım Kurt Türkiye Kulüplerarası Kayak Yarışları'nı İzlemek Üzere Kayseri'ye Geldi. Federasyon Başkanı Özer Ayık, Yönetim Kurulu Üyelerinden Kayseri'nin Melikgazi İlçesi Hisarcık Belde Başkanı Ali Veral ile Diğer Üyeler Mükremin Çepni ve Neşet Somtaş ile Birlikte Erciyes Dağı'nda Yapılan...

KAYSERİ, (DHA)

TÜRKİYE Kayak ve Kızak Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Özer Ayık ve yönetim kurulu üyeleri, 'Asım Kurt Türkiye Kulüplerarası Kayak Yarışları'nı izlemek üzere Kayseri'ye geldi.

Federasyon Başkanı Özer Ayık, yönetim kurulu üyelerinden Kayseri'nin Melikgazi İlçesi Hisarcık Belde Başkanı Ali Veral ile diğer üyeler Mükremin Çepni ve Neşet Somtaş ile birlikte Erciyes Dağı'nda yapılan yarışları izledi.

Ayık, ardından dereceye girenlere madalyalarını verdi. Hisarcık Belediye Başkanı Ali Veral'ı makamında ziyaret eden Ayık, Türkiye ve Kayseri'de kayak sporunun atılım içinde olduğunu söyledi. Ayık, şunları söyledi:

''Kayak sporunun gelişmesi için büyük çaba harcıyoruz. Kayak merkezlerini gezerek sporcularımızın dünya standartlarını yakalaması için çalışıyoruz. Kayakçılarımızın başarılarını görmek yorgunluğumuzu unutturuyor.''

Veral de kayak sporunun gelişmesi için alt yapıya önem verdiklerini belirtti. ''Yüzlerce sporcumuza kayak, eldiven, kask, bere gibi malzemeler dağıttık'' diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title