Haberler

Kavaklılar Derneğinden engellilere destek

Güncelleme:

Kavaklılar Derneği Başkanı Ersin Erge, yeni kurulan Atakum 55 Engeliler Derneğini ziyaret ederek, "Milli ve ortak değerlerimizin derneğiniz içindeki atölyede resmedilmesi ve bu resimlerin çoğaltılması ile topluma sunulması takdire şayandır" dedi.

Kavaklılar Derneği Başkanı Ersin Erge, yeni kurulan Atakum 55 Engeliler Derneğini ziyaret ederek, "Milli ve ortak değerlerimizin derneğiniz içindeki atölyede resmedilmesi ve bu resimlerin çoğaltılması ile topluma sunulması takdire şayandır" dedi.

Yeni kurulan Atakum 55 Engelliler Derneğini ziyaret ederek konuşma gerçekleştiren Ersin Erge, engellilerin önündeki engelleri kaldırarak bilinçli bir şekilde üretime katılmaları için çaba sarf etmek gerektiğini söyledi. Milli ve ortak değer içeren eserlerin her evde bulunması gerektiğini ifade eden Erge, "Gördüğüm kadarıyla başta Gazi Atatürk olmak üzere, Mevlana, Yunus Emre, Mehmet Akif Ersoy gibi büyük değerlerimizi resmetmişsiniz. Bu resimlerin her evde bulunması gerekir. Kitapları da. Çalışmalarınızda Charlie Chaplin, Marilyn Monroe, Türkan Şoray, Barış Manço, Cem Karaca, balerinler, baletleri ve de Samsun spor'un anlamlı logosunu da resmetmişsiniz. Sizleri tebrik ediyorum. Bu çalışmalar daha çok olmalı. Bu çalışmaların sonunda ürettiğiniz sanat eserleri Engelliler Haftası'nda büyük bir sergi açarak topluma sunmalısınız. Engellilerimizin insan onuruna yaraşır şekilde hayatlarını geçirmelerini diliyorum. Kavaklılar Derneği olarak desteğimiz sizlere tamdır. Sizlere başarılar diliyorum" diye konuştu

Derneğin amaçlarından bahseden Başkan Elif Murathan ve Başkan Yardımcısı Deniz Bora ise, "Henüz yeni kurulan bir derneğiz. Atakum 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olarak engellilere sosyal faaliyetlerde bulunmak, engellilerimizi topluma kazandırmak; sanat ve spor alanında çalışmalarda bulunmak, ulusal ve uluslararası aktivitelere katılmak, yardımlarda bulunarak aktiviteleri artırmak, gördüğünüz sanat ürünlerinin üretilmesine yardımcı olmak ve derneğimizdeki engelli üyelerimizle birlikte, toplumun birlik ve beraberliğini güçlü kılmak amacındayız. Nazik ziyaretinize ve katkılarınıza çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştular. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atakum Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title