Haberler

Kasımpaşa - Osmanlıspor Maçının Ardından

Kasımpaşa Teknik Direktörü Özdeş: "İç sahadaki iyi oyunumuz ve iyi skorlar devam ediyor"Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay: "Gelecek sezonla ilgili kulübün planlamayı iyi yapabilmesi için görevimi bırakmış durumdayım"Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında Kasımpaşa, Osmanlıspor'u 3-2 mağlup etti.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Özdeş: "İç sahadaki iyi oyunumuz ve iyi skorlar devam ediyor"

Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay: "Gelecek sezonla ilgili kulübün planlamayı iyi yapabilmesi için görevimi bırakmış durumdayım"

Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında Kasımpaşa, Osmanlıspor'u 3-2 mağlup etti. Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Mutluyum bugün kazandığım için. İç sahadaki iyi oyunumuz ve iyi skorlar devam ediyor. Ligin ikinci yarısında 9 haftada önemli puanlar topladık. İlk yarıda 1-0 önde başladık daha sonra daha rahat oynayıp skoru artıracakken birbirine benzer gollerle geriye düştük. Ardından oyunu oturttuk ve ikinci yarıda daha doğru oynadık. İstediğimiz golü de bulduk. Skoru da artırabilirdik. Bugün oyunun bütününe baktığımızda istediğimiz oyunu oynamak önemliydi. Beşinci sıradaki takımla 3 puan fark var. Bizim için 5'nci sıraya oynamak daha ulaşılabilir hedef gibi duruyor. Oyuncularım çok sıkı maç periyotundan geçti. Milli maçın ardından kupada Rize ve ardından Konya ile oynayacağız. Umarım bu çıkışımızı sürdürürüz. Taraftarımıza armağan ediyorum bu galibiyeti" dedi.

OSMANLISPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ AKÇAY: "GELECEK SEZONLA İLGİLİ KULÜBÜN PLANLAMAYI İYİ YAPABİLMESİ İÇİN GÖREVİMİ BIRAKMIŞ DURUMDAYIM"

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise düzenlenen basın toplantısında, "Ölü topla ilgi konsantrasyon problemleri devam ediyor. Bu da saha içerisindeki komple ruhsal ve fizik duruşumuza yaralar veriyor. Bu bizim için sıkıntı oluşturuyor. Oyuncularımı kutluyorum. Ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Her iki takımı kutluyorum. Gelecek sezonla ilgili kulübün planlamayı iyi yapabilmesi için görevimi bırakmış durumdayım" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Kemal Özdeş'in açıklamaları

-Mustafa Reşit Akçay'ın açıklamaları

Haber-Kamera: Hakan TARHAN / İstanbul,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Reşit Akçay Kasımpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title