Haberler

Kasımpaşa: 1-0

Güncelleme:

STAT: Antakya Atatürk StadıHAKEMLER: Hüseyin Göçek, Serkan Ok, Murat Ergin GözütokATAKAŞ HATAYSPOR: Munir - Helder Barbosa(Dk. 90+2 Burak Çamoğlu), Aabid Rayane, Selim Ilgaz, Gökhan Karadeniz(90+2 Billong), Pablo Dos Santos, Mesut Çaytemel, Adama Traore(Dk.

STAT: Antakya Atatürk Stadı

HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Serkan Ok, Murat Ergin Gözütok

ATAKAŞ HATAYSPOR: Munir - Helder Barbosa(Dk. 90+2 Burak Çamoğlu), Aabid Rayane, Selim Ilgaz, Gökhan Karadeniz(90+2 Billong), Pablo Dos Santos, Mesut Çaytemel, Adama Traore(Dk. 77 Abdurrahman Canlı), Yusuf Abdioğlu, Strahil Popov, Mame Diouf(Dk. 77 Aaron Boupendza)

KASIMPAŞA: Ramazan Köse - Tarkan Serbest, Loret Sadiku(Dk. 70 Mickael Tirpan), David Pavelka(Dk. 46 Oussama Haddadi), Haris Hajradinovic, Yusuf Erdoğan, Alan Lima Carius, Kevin Varga(Dk.70 Yasin Dülger), Tomas Brecka, Aytaç Kara, Florent Hadergjonaj(Dk. 70 Ahmet Oğuz)

GOL: Dk. 57 Mame Diouf  ( Hatayspor )

SARI KARTLAR: Aytaç Kara, Tarkan Serbest, Ahmet Oğuz ( Kasımpaşa ) - Mesut Çaytemel, Mame Diouf ( Hatayspor )

Süper Lig'in 3'üncü haftasında Atakaş Hatayspor, sahasında Kasımpaşa ile karşılaştı. Karşılaşma, Atakaş Hatayspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

25'inci dakikada, Adama Traore ile serbest vuruş kullanan ev sahibi takım Atakaş Hatayspor'da, ceza sahası içinde topla buluşan Yusuf Abdioğlu, altıpas üzerinden yaptığı vuruşta, topu farklı şekilde auta gönderdi.

36'ncı dakikada, konuk takım oyuncusu Aytaç Kara, rakibi Traore'ye yaptığı faulden dolayı sarı kart gördü. Ev sahibi takım, Gökhan Karadeniz ile kullandığı duran top şansını değerlendiremedi.

37'nci dakikada kontra atağa çıkan konuk ekip Kasımpaşa oyuncusu Alan, ceza sahası içinde topu kalecinin üstüne atarak, zayıf bir vuruş gerçekleştirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı.

55'inci dakikada, ev sahibi takım oyuncusu Adama Traore, ceza sahası sol iç çaprazında çektiği şut kaleyi bulmadı.

57'nci dakikada gelişen atakta, Atakaş Hatayspor oyuncusu Gökhan Karadeniz'in ara pasında topla buluşan Mame Diouf, sol çizgiye kadar sürükleyip vuruş yaptı, meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0.

64'üncü dakikada ev sahibi takımın geliştirdiği atakta, ceza sahası sol iç çaprazında Mame Diouf tarafından çekilen şut, defansın müdahalesiyle engellendi.

80'inci dakikada misafir takım defansının bir anlık hatası ile ceza sahası içinde topla buluşan Aaron Boupendza, altıpas üzerinden vuruşunu yaptı ancak top dışarı çıktı.

Mücadele ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.


- Hatay
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gökhan Karadeniz Kasımpaşa Hatayspor Antakya Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title