Haberler

Kasımpaşa: 0 Gençlerbirliği: 0

Turkcell Süper Ligi'nin 24. Haftasında Karşı Karşıya Gelen Kasımpaşa ve Gençlerbirliği 0-0 Berabere Kaldı.

Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında karşı karşıya gelen Kasımpaşa ve Gençlerbirliği 0-0 berabere kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

17. dakikada Murat'ın sağ çaprazdan sert şutunda, top üstten auta gitti.

20. dakikada Murat'ın pasında ceza alanı içinde sol çaprazda topla buluşan Erhan'ın vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

22. dakikada Erhan'ın ceza alanı önünden kullandığı serbest vuruşta, meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

40. dakikada Fatih'ten kaptığı topla ceza alanına yönelen Mehmet Çakır, şut yerine topu Okan'a bırakmak istedi. Ancak bu oyuncunun pası hızlı olunca Okan'ın açısı daraldı ve Gençlerbirliği önemli bir pozisyonu değerlendiremedi.

42. dakikada Gençlerbirliği defansı arasında topu iyi saklayan Desire'nin sert şutunda, kaleci Recep meşin yuvarlağı ceza alanı dışına yumrukladı.

45. dakikada Erhan'ın ceza alanı önünden sert şutunda, top az farkla üstten auta gitti ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

56. dakikada Engin'in soldan ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Okan, meşin yuvarlağı göğsüyle Isaac'in önüne bıraktı. Bu futbolcunun bekletmeden şutunda, top az farkla yandan auta gitti.

62. dakikada Ömer'in sağ çaprazdan şutunda, top az farkla yandan auta çıktı.

64. dakikada Fatih'in orta sahaya yakın bir yerden kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde seken topu kaleci Recep üstten kornere çeldi.

82. dakikada Engin'in sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, kalecinin yumrukladığı topu önünde bulan El Saka'nın şutunda, meşin yuvarlak savunmadan döndü. Savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Özgür Kaya, Serdar Akçer

Kasımpaşa: Tolga, Ömer, Fatih, Askou, Alparslan, Özgür, Murat, Merthan, Fransergio (Dk. 84 Evren), Erhan (Dk. 76 Ünal), Desire (Dk. 90 Moritz)

Gençlerbirliği: Recep, Erhan, Traore, El Saka, Hakan, Burhan, Mehmet Nas (Dk. 89 Mehmet Akyüz), Engin, Mehmet Çakır (Dk. 46 Kerem), Isaac, Okan (Dk. 73 Kahe)

Sarı kartlar: Dk. 64 Kerem, Dk. 69 Engin (Gençlerbirliği), Dk. 90 Evren (Kasımpaşa)

MAÇIN ARDINDAN

Kasımpaşa Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldıkları maçın kendileri açısından dönüm karşılaşması olduğunu, ancak istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

Tütüneker, maç sonrası yaptığı açıklamada, iki takımın da pozisyonlar yarattığını belirterek, “Gençlerbirliği dirençli bir takım. Böyle dirençli bir takıma karşı da 15 pozisyon bulamazsınız. 2-3 pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Sezon sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise ortada geçen bir mücadelenin olduğunu, bu bakımdan beraberliği normal gördüğünü söyledi.

İki ekibin de iyi mücadele ettiğini kaydeden Bakkal, “Biz ikinci yarı biraz daha istekli oynadık. Ancak golü bulamadık. Haftaya Beşiktaş ile karşılaşacağız. Bizim için her maç önemli, gelecek hafta da kazanmak için oynayacağız” dedi.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title