Haberler

Kartepe'de hizmet yatırımları hızla ilerliyor

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, ilçe genelinde yapılan yatırımları yerinde incelerken yetkililerden bilgi aldı.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, ilçe genelinde yapılan yatırımları yerinde incelerken yetkililerden bilgi aldı.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, belediye ekipleri tarafından yapımına devam eden yatırımları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Kocaman, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen Sarımeşe Mahallesi Farabi Sokak'da asfalt serim çalışmasını inceledi. Ekipler tarafından 6 metre genişliğinde 70 metre uzunluğundaki Farabi Sokağa 100 ton asfalt serildi. Ayrıca ekipler tarafından Köseköy Mahallesi Şahin Sokak da altyapı sonrasında bozulan yerler yeniden yapıldı.

Kent Meydanı'na ulaşımı sağlayacak olan Ataevler Köprüsü'nde yapılan çalışmaları ve köprü altında bulunan Kemalpaşa Caddesi'nde yapılacak olan kavşak projesini inceleyen Başkan Kocaman projenin en kısa zamanda tamamlanacağını belirtti. Ataevler Köprüsü yaya ve araç geçişini sağlayacak, 2 şerit halinde, 12 metre genişliğinde ve 450 metre uzunluğunda olması planlanıyor. 8 beton ayak ile 7 açıklı olarak planlanan köprü, tren yolunun üzerinden Kartepe Kent Meydanı'na bağlantıyı sağlayacak.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Köseköy Mezarlığı'nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kocaman yetkililerden bilgi adlı. Belediye ekipleri tarafından 12 bin metre kare alan üzerinde bulunan Köseköy Mezarlığı'nda çevre düzenlemesi, ana aks ve ara yol bağlantılarının beton atımı, bakım, onarım ve toprak serimi çalışmaları devam ediyor.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Sivil Toplum Merkezi çevresinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından bin metre kare alanda düzenleme çalışmaları yapılırken, toprak serim ve tesviye çalışmaları tamamlandı. Ekipler, merkez çevresine 15 adet ıhlamurun yanı sıra çeşitli bitkiler dikerek çevreyi güzel bir görünüme kavuşturdular.

Köseköy Mahallesi'nde bulunan Hacıhalim Merkez Camii Şadırvan inşaatı tamamlandı. Hacıhalim Merkez Camii'nin kullanılamaz duruma gelen şadırvanı, Etüt ve Proje Müdürlüğü ekipleri tarafından titiz bir çalışma sonrasında tamamlandı. Ekipler tarafından abdest alma yerinde bulunan 10 adet oturakların değiştirilmesinin yanı sıra, yerler, duvarlar ile su tesisatı yenilendi. Ekipler Hacıhalim Camii'de bulunan 4 tuvaleti yenileyerek Kartepelilerin hizmetine sundu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Fen İşleri Müdürlüğü Mustafa Kocaman Köseköy Kartepe Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title