Haberler

    Kariyer, Beden ve Zihin - 10 Haftalık Terapi Grubu

    Kariyer, Beden & Zihin10 haftalık terapi grubuEge İPEKLİOĞLU & Aslı ÖZYILDIZ25 Nisan - 27 Haziran 2017 arası, her salı akşamı, saat 19.00 - 21.00Yer: Molimo Sanat & Danışmanlık2004. sokak, no.

    Kariyer, Beden & Zihin

    10 haftalık terapi grubu

    Ege İPEKLİOĞLU & Aslı ÖZYILDIZ

    25 Nisan - 27 Haziran 2017 arası, her salı akşamı, saat 19.00 - 21.00

    Yer: Molimo Sanat & Danışmanlık

    2004. sokak, no. 27/1

    35560 Nergiz - Karşıyaka

    İzmir

    Telefon: (0232) 368 51 49

    E-posta: [email protected]

    ***

    Yoğun çalışma temposu * İleri düzeyde sorumluluk gerektiren görevler * Liderlik/yöneticilik rolünü benimseme * Kariyer planlaması ve kişisel gereksinimler arasındaki uyum.

    Bu konu başlıkları size tanıdık geliyorsa, profesyonel ve kişisel gereksinimlerinizi daha uyumlu hale getirme yolları arıyorsanız, kendilerine benzer sorular soran kişilerle deneyimlerinizi paylaşma isteğiniz varsa, beden ve zihin arasındaki uyumu arttırmak sizin için önemliyse,

    Sizi 10 haftalık grup çalışmamıza davet ediyoruz.

    ***

    Grup düzenleyicileri hakkında:

    Aslı ÖZYILDIZ

    Essen (Almanya) doğumludur. Lisans eğitimlerini Conservatoire à Rayonnement Départemental Claude Debussy'de (Saint-Germain-en-Laye, Fransa) Müzik ve Université Paris 8'de (Saint-Denis, Fransa) Klinik Psikoloji ve Psikopatoloji dallarında, yüksek lisans eğitimini Université Montpellier 3'da (Montpellier, Fransa) Psikanaliz ve Estetik ağırlıklı Felsefe dalında tamamlamıştır. Psikoaktif Eğitim Merkezi ve Izmir Katip Çelebi Üniversitesi onaylı Aile Danışmanlığı ve Aile Arabuluculuğu sertifikalarına sahiptir. 2011-2017 yılları arasında Türkiye Dansterapileri Derneği ve Casa Jung (Torino, İtalya) işbirliğiyle Leandra Perrotta tarafından verilen Dans/Hareket Terapisi eğitimini tamamlamıştır. 2013 yılında Atelier de Musicothérapie de Bourgogne'da (Dijon, Fransa), 2016 yılında Centro Italiano Studi Arte Terapia'da (Napoli, İtalya) başladığı Müzik Terapisi eğitimlerine halen stajyer/uygulayıcı olarak devam etmektedir. Prof. Dr. Mehmet Akif Ersoy, Yrd. Doç. Dr. Hatice Topçu Ersoy ve Doç. Dr. Oryal Taşkın ile Psikoaktif Eğitim Merkezi ( İzmir ) bünyesinde Psikoterapi eğitimi ve süpervizyonuna devam etmektedir. Daha önce görevli olduğu kurumlar; Gökcem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi (Konya), Sağlık-Der (Ankara) ve ADO Grubudur (Antalya ve Kinşasa, Kongo Demokratik Cumhuriyeti). Bunların yanı sıra dernek, üniversite, spor kulübü, dershane ve kongre bünyesinde müzik terapisi ve dans/hareket terapisi ağırlıklı grup çalışmaları yürütmüştür.

    Ege İPEKLİOĞLU

    1989 İzmir doğumludur. İzmir Saint-Joseph Lisesi mezunudur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümü ve Bahçeşehir Üniversitesi Spor Yönetimi yüksek lisans programlarını tamamlamıştır. Galatasaray'da stajyerliğini tamamlayıp, 3 yıl süreyle Göztepe, Altınordu, Bucaspor kulüplerinin altyapılarında psikolojik danışmanlık hizmeti vermiştir. Halen  Prof. Dr. Mehmet Akif Ersoy, Yrd. Doç. Dr. Hatice Topçu Ersoy ve Doç. Dr. Oryal Taşkın ile Psikoaktif Eğitim Merkezi (İzmir) bünyesinde Psikoterapi eğitimi ve süpervizyonuna devam etmektedir.

    ***

    Grubumuz; haftada 1 gün, 2 saatlik oturumlarla yürütülecek olup, toplamda 10 hafta sürecektir.

    Katılımcı sayısı, 6 kişiyle sınırlıdır.

    Grubumuz, 18 yaş ve üzeri katılımcılara açıktır.

    Grup oturumları başlamadan önce, her katılımcıyla ücretsiz bireysel öngörüşme yapılacaktır. Öngörüşme için randevu alınması rica olunur.

    Grup sürecinin bütünlüğünü sağlamak bakımından, katılımcıların tüm oturumlara eksiksiz katılmaları gerekmektedir. Ancak katılımcıların haklarını güvence altına almak adına; cayma, gruptan ayrılma ve ücret iade koşulları hakkında bireysel öngörüşme sırasında gerekli bilgiler sözlü ve yazılı olarak verilecektir.

    Bireysel öngörüşme: Ücretsiz

    10 haftalık katılım ücreti:

    Tek seferde peşin ödeme: 850 TL (KDV dahil)

    2 seferde ödemelerde: 950 TL (475 + 475 TL, KDV dahil).

    Tek seferde peşin ödeme için son tarih: 24 Nisan 2017

    2 seferlik ödemelerde:

    Birinci son ödeme tarihi: 24 Nisan 2017

    İkinci son ödeme tarihi: 29 Mayıs 2017

    Ödemeler, geçici olarak yalnızca banka havalesi/EFT olarak yapılabilmektedir. Bu konudaki duyarlılığınız için teşekkür ederiz.

    Hesap bilgileri:

    Türkiye İş Bankası

    İZMİR GİRNE - AKSOY şubesi

    Hesap no: 0394401 Şube kodu: 3479

    IBAN: TR420006400000134790394401

    Detaylar :

    İl : İzmir

    İlce : Karşıyaka

    Mekan : Molimo Sanat ve Danışmanlık

    Mekan Adresi : 2004. sokak, no. 27/1

    35560 Nergiz Karşıyaka

    İzmir

    Başlangıç Saati : 25.04.2017 19: 00: 00

    Bitiş Saati : 27.06.2017 21: 00: 00

    Kategori : Kariyer, Beden ve Zihin - 10 Haftalık Terapi Grubu

    Tür : Eğitim

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Mehmet Akif Ersoy Karşıyaka İzmir Ege Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title