Haberler

Kamera Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Mersin'de Fotoğraf ve Kamera Satışı Yapan Bir Mağazaya Giren Hırsızlar, İşyerindeki Kamerayı Çalarken Güvenlik Kameralarına Yakalandı. İşyerinde Bulunan Güvenlik Kameraları, Hırsızlık Anını Saniye Saniye Kaydederken, Görüntüleri İnceleyen Polis, Aradan 2 Saat Geçmeden Hırsızlardan Birini Yakaladı.

Mersin'de fotoğraf ve kamera satışı yapan bir mağazaya giren hırsızlar, işyerindeki kamerayı çalarken güvenlik kameralarına yakalandı. İşyerinde bulunan güvenlik kameraları, hırsızlık anını saniye saniye kaydederken, görüntüleri inceleyen polis, aradan 2 saat geçmeden hırsızlardan birini yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Zeytinlibahçe Caddesi üzerindeki Erçay Fotoğrafçılık adlı mağazada yaşanan hırsızlık olayında, kamera kayıtlarına göre, mağazaya müşteri gibi gelen 2 kişi, çalışan personele vitrindeki bazı fotoğraf makinalarının fiyatını sordu. Şahıslar, daha sonra personelle işyerindeki tezgahın önüne geçti. Burada şahıslardan biri görevli personeli oyalarken, arkada duran diğer kişi vitrini açarak içeriden 1 adet kamerayı aldı. Elinde kısa süre beklettiği ve inceliyor gibi yaptığı kamerayı yanındaki kutuların üzerine koyan şahıs, daha sonra elindeki çantayla kameranın üzerine kapattı. Sonrasında birer sigara yakarak konuşmaya devam eden şahıslar, bir süre sonra da çantayla kamufle ettikleri kamerayı alarak mağazadan ayrıldı. Kameranın çalındığı, akşam mağazada yapılan kontrollerde ortaya çıktı. İşyeri sahibi Ercan Çay, vitrinde bir kameranın eksik olduğunu fark ettikleri anda, hemen güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye başladıklarını belirterek, incelemeler sonunda mağazaya giren 2 kişiden birinin görevliyi oyaladığını, diğerininse vitrinde duran kamerayı çantasına aldığını gördüklerini söyledi.

Bunun üzerine hemen polise başvurduklarını kaydeden Çay, "Emniyet yaptığı çalışma sonucu aradan çok bir zaman geçmeden hırsızın birini yakalamış. Daha sonra buraya ailesi geldi, bizden şikayetimizi geri almamızı istedi. Kamerayı çalan kişinin, eşi hamileymiş, zor durumdalarmış. Ben de taviz vermek istemiyorum. Burada şunun da altını çizmeliyim ki, hırsızlık malı alıp satan kişiler bundan vazgeçmeli. Bunlar yapıldığı sürece, hırsızlık olayları da devam edecektir" dedi. Çalınan kameranın değerinin yaklaşık bin YTL civarında olduğunu vurgulayan Çay, daha önce de 2 defa işyerinin soyulduğunu ve yine güvenlik kameraları sayesinde hırsızların yakalandığını belirtti.

(ÖT-RO-RO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title