Haberler

Şehirlerarası Otobüste Yolculuk Eden Kalpazanı, Koltuk Numarası Ele Verdi

Güncelleme:

Adana polisi ihbar üzerine şehirler arası yolcu taşıyan bir otobüsün bagajında çantada 30 bin 50 lira sahte para ele geçirirken, paraların sahibi çantadaki koltuk numarasından bulundu. Şüpheli, Ben suçsuzum gidin suçluları çekin" diye kendisini çeken basın mensuplarına tepki gösterdi.

Adana polisi ihbar üzerine şehirler arası yolcu taşıyan bir otobüsün bagajında çantada 30 bin 50 lira sahte para ele geçirirken, paraların sahibi çantadaki koltuk numarasından bulundu. Zanlı ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında zanlı "Ben suçsuzum gidin suçluları çekin" diye kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi.

VATANDAŞ İHBAR ETTİ, POLİS OTOBÜSÜ DURDURDU

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Bahçeşehir Mahallesi'nde meydana geldi. 155 polis imdat hattını arayan bir kişi İstanbul'dan Osmaniye'ye giden yolcu otobüsünün bagajında bir çantada sahte para olduğu ihbarında bulundu. Bu ihbar üzerine harekete geçen Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Mali Büro Amirliği ekipleri, kalpazanın da içinde bulunduğu otobüsü, kente girer girmez oluşturulan kontrol noktasında durdurdu.

30 BİN TL SAHTE PARA BULUNDU

Polis bagajda yaptığı aramada bir çantada 601 adet 30 bin 50 lira sahte 50 liralık banknot ele geçirdi. Polis çantanın Ahmet S.'ye ait olduğunu belirleyip onu otobüsten indirerek hakkında sahte para basmak ve piyasaya sürmekten işlem başlattı. Ancak zanlı çantanın kendisine ait olmadığını ileri sürdü.

KOLTUK NUMARASINDAN YAKAYI ELE VERDİ

Bunun üzerine polis muavini çağırarak çantanın kime ait olduğunu sordu. Muavin çantaları bagaja yerleştirirken yolcuların koltuk numarasının olduğu bir etiketi çantaya yapıştırdıklarını, çantanın bu şahsa ait olduğunu söyledi. Bunun üzerine Ahmet S. gözaltına alınarak emniyete getirildi. Zanlının bu kez de çantadaki paralardan haberi olmadığını söylediği öğrenildi. Ancak zanlının GBT'sine (Genel Bilgi Taraması) bakıldığında 5'i sahte para olmak üzere 17 ayrı suçtan kaydının bulunduğu öğrenildi. Zanlı ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

BASINA TEPKİ GÖSTERDİ

Sevk sırasında zanlı "Ben suçsuzum gidin suçluları çekin" diye kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Osmaniye 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500

Yorumlar (7)

Emekli48:

17 ayrı suçtan sabıkalı. Demek ki akıllanacağı yok. Şimdi bu adamı hapiste besle, 3-5 ay sonra dışarı bırak, yine suç işlesin... Kısır döngüye devam.

24
1
yanıtYanıtla
vahdettin:

ibretlik ceza verilmeli bu kurnazlara.

15
1
yanıtYanıtla
vatandas:

bu pislikleri ceza evinde zor sartlarda calistiracaksin o zaman belki akillanirlar

3
0
yanıtYanıtla
ahmet:

yatmaz af çıkıcam

0
1
yanıtYanıtla
Kobra:

Ömür boyu Merkez bankasında para basma cezası alsın.

0
0
yanıtYanıtla
birisi:

bir çantada 601 adet 30 bin 50 lira sahte 50 liralık ???

0
0
yanıtYanıtla
sahtekarlıgın sonu:

polis haksız adamın çantayı eline alıpta gitmesini beklemesi lazımdı acale etmisler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title