Haberler

Kağıthane'de Kış Spor Okulları Sezonu Açıldı

Kağıthane’de çocuklar için hizmet verecek olan Kış Spor Okulları’nın sezon açılışı gerçekleşti.

Kağıthane'de çocuklar için hizmet verecek olan Kış Spor Okulları'nın sezon açılışı gerçekleşti. Çocuklar kış boyunca bu okullarda 15 farklı branşta eğitim alacak.

Kağıthane'de sağlıklı nesillerin yetişmesi için 15 ayrı branşta çocuklara hizmet verecek olan ' Kağıthane Kış Spor Okulları'nın sezon açılışı gerçekleşti. Yahya Kemal Spor Kompleksi'nde gerçekleşen açılışa; AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayları Şirin Ünal, Oktay Saral, Perihan Toğay, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve çok sayıda öğrenci ve velisi katıldı. Öte yandan açılış programında çocuklar, sumo güreşi, tırmanma ve atlama branşlarında yarış yaptılar. Tören sonunda ise protokol üyeleri tarafından yarışmalarda başarı elde eden çocuklara hediyeler taktim edildi.

"ÇOCUKLARIMIZ 15 AYRI BRANŞTA SPOR EĞİTİMİ ALACAK"

Çocukları spora yönelmeleri için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "2 bine yakın çocuğumuzla spor kurslarımıza devam edeceğiz. Yaz spor okullarımızı tamamladık. Şimdi ise Kış Spor Okulları'mızda çocuklarımız 15 ayrı branşta spor eğitimlerine devam edecekler. Çocuklarımıza, gençlerimize ve yetişkinlerimize 3'üncü güvenli alanları oluşturmak için,  yani okulun ve evin dışında güvenli alanlar oluşturmak için her türlü imkanlarımızı seferber ediyoruz. Spor alanlarımız, sosyal tesislerimiz ve sosyal çalışmalarımızla bu alanları oluşturuyoruz" dedi.

Başkan Kılıç, "Gelirlerimizin yüzde 25'ini bu tür harcamalara kullanıyoruz. Çocuklarımıza gençlerimize feda olsun diyorum.  Çocuklarımız ve gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır. Biz bu hizmetleri çocuklarımız için yapmaktan kaçınmıyoruz.  Sizlere bu akşam bizlerle beraber olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.  Bu akşam bu açılışta bizleri yalnız bırakmayan milletvekili adaylarımıza teşekkür ediyorum.  Başbakan'ımız Ahmet Davutoğlu'na ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Çünkü Kağıthane'mize çok büyük yatırımları oldu" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Kılıç Kağıthane İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title