Haberler

Kadıköy'de Kobe Bryant'ın anısına yapılan basketbol sahasını dünyaca ünlü spor kanalı ESPN, sosyal medyasında paylaştı

Güncelleme:

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant'ın anısına Kadıköy'de yapılan basketbol sahası, dünyaca ünlü spor kanalı ESPN tarafından sosyal medyada "Türkiye'deki bu saha, Kobe ve Gianna'ya ithaf edilen özel bir şey" notuyla paylaşıldı.

Bu yılın başında helikopter kazasında hayatını kaybeden basketbolcu Kobe Bryant'ın adını taşıyan Caddebostan'daki basketbol sahası yenilenmişti. Saha, dünyaca ünlü spor kanalının da ilgisini çekti.

İstanbul'un Kadıköy ilçesindeki Kobe Bryant sahası, Amerika'da da geniş yankı uyandırdı. ABD'de yayın yapan dünyaca ünlü spor kanalı ESPN, sosyal medya hesabından sahanın bir fotoğrafını paylaştı ve "Türkiye'deki bu saha, Kobe ve Gianna'ya ithaf edilen özel bir şey" notunu düştü.

Kadıköy Caddebostan Sahil Parkı'nda bulunan, Kobe Bryant'ın 2011 yılında İstanbul ziyaretinde adının verildiği basketbol sahasının yenilenmesi için Nike, İstanbul Büyükşehir Belediyesine başvurmuş, İBB Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, basket sahasını yenilemişti.

Kadıköy'deki basketbol sahasını dünyaca ünlü spor kanalı sosyal medyadan paylaştı

SAHA BRYANT'IN ANISINA 8 NUMARA ŞEKLİNDE BOYANMIŞTI

Tamamen yenilenen sahanın zemini ünlü basketbolcunun takımı Los Angeles Lakers'ın renkleri ve Bryant'ın giydiği 8 numara şeklinde boyanmış ve potalar da efsane basketbolcu ile kızı Gianna'nın resimlerinin bulunduğu potalarla değiştirilmişti.

ABD'li efsane basketbolcu Kobe Bryant kızıyla birlikte 26 Ocak'ta California'da geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Kobe Bryant basketbol Kadıköy Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

Egemen:

E ne var bunda...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title