Haberler

Kadıköy'de annesi ve eşini öldüren şüpheli tutuklandı

KADIKÖY'de çiçekçilik yapan eşi ve annesini öldürdüğü gerekçesi ile gözaltına alınan Tahsin Yüksekova, "Eşi kasten öldürmek" ve "Üst soydan kişiyi kasten öldürmek" suçlarından tutuklandı.

KADIKÖY'de çiçekçilik yapan eşi ve annesini öldürdüğü gerekçesi ile gözaltına alınan Tahsin Yüksekova, "Eşi kasten öldürmek" ve "Üst soydan kişiyi kasten öldürmek" suçlarından tutuklandı.

Eşi ve annesini öldüren Tahsin Yüksekova, cinayetleri işlemesi için babasının kendisini azmettirdiğini öne sürerek, babasından şikayetçi oldu.

Kadıköy'de dün cadde üzerinde çiçekçilik yapan annesi Züifiye Yüksekova ve eşi Seyhan Yüksekova'yı silahla öldüren Tahsin Yüksekova, Ataşehir'de gözaltına alındı. Ardından Yüksekova'nın ağabeyi E.Y. de gözaltına alındı.

Emniyet sorgusunda 6-7 ay önce denetimli serbestlik kapsamında cezaevinden çıktığını söyleyen Tahsin Yüksekova, cinayetleri namusunu temizlemek için işlediğini iddia etti.

BABASINI SUÇLADI

Bu yönde babasının kendisini yönlendirdiğini söyleyen Yüksekova, olayda kullandığı silahı ve mermileri de babasının kendisine verdiğini öne sürerek, "Sürekli bir şekilde eşim ve annemi öldürmem konusunda bana baskı yaptı. Ben de babamın dediğini yapmaya karar verdim. Cezaevinden ilk çıktığımda babamın bana vermiş olduğu tabancayı alarak eşim ve annemin çiçek sattıkları yere  gittim. Önce eşime, ardından da anneme ateş ettim ve olay yerinden uzaklaştım. Ataşehir'de polise teslim oldum. Sonradan vefat ettiklerini öğrendim. Olanlar için pişmanım. Annemle problemim yoktu, onu seviyordum" dedi.

Eşinden boşanmak için avukata yetki verdiğini, kendisini azmettirdiğini öne sürdüğü babasından şikayetçi olduğunu söyleyen Tahsin Yüksekova, ağabeyi E.Y.'nin olayla ilgisi olmadığını ifade etti.

Tahsin Yüksekova, eşini tehdit ettiği, ondan para istediği iddialarını ise kabul etmedi.

Tahsin Yüksekova ve ağabeyi E.Y., emniyet işlemlerinin ardından soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

TUTUKLANDI

Mahkemeye sevk edilen Tahsin Yüksekova, "Eşi kasten öldürmek" ve "Üst soydan akrabayı kasten öldürmek" suçlarından tutuklanırken, E.Y., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


- İsstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova Ataşehir Kadıköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title