Haberler

İzmir derbisinde tecrübe gençliğe karşı

TFF 1'inci Lig'de pazar günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda Altınordu ile Altay arasında oynanacak İzmir derbisi genç oyunculardan kurulu kırmızı lacivertli takımla, deneyimli isimlere sahip olan siyah beyazlı ekibin mücadelesine sahne olacak.

TFF 1'inci Lig'de pazar günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda Altınordu ile Altay arasında oynanacak İzmir derbisi genç oyunculardan kurulu kırmızı lacivertli takımla, deneyimli isimlere sahip olan siyah beyazlı ekibin mücadelesine sahne olacak. Ligde ilk 7 haftada istediği sonuçları alamayan 15'inci sıradaki Altınordu, son olarak deplasmanda 1-0 kaybettiği Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçında 24.3 yaş ortalamasıyla mücadele ederken, evinde Bursaspor'u 2-1 mağlup eden play-off hattındaki Altay ise 29.4 yaş ortalamasıyla ter döktü.

Altay'da 38 yaşındaki stoper İbrahim Öztürk ligin en deneyimli ismi, Altınordu'da top koşturan 15 yaşındaki orta saha oyuncusu Burak İnce ise ligin en genç oyuncusu olarak dikkat çekiyor. Kırmızı lacivertlilerde teknik direktör Hüseyin Eroğlu, son maçta altyapıdan yetişen Kerim, Ravil ve Fatih'e ilk 11'de şans verirken, Oğulcan'ı sonradan oyuna dahil etti. Siyah beyazlılarda ise teknik direktör Sait Karafırtınalar, ilk 11'de altyapı patentli bir isme yer vermedi. Altay'da son karşılaşmada yedek soyunan Cenk, Hüsamettin ve Eren forma şansı bulamadı.

ESKİ DOSTLAR, 9'UNCU KEZ KARŞI KARŞIYA

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ile Altay Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, teknik direktörlük kariyerlerinde 9'uncu kez karşı karşıya gelecek. Bucaspor'u çalıştırdığı dönemde Sait Karafırtınalar'ın ekibinde yardımcı antrenör olarak görev alan Hüseyin Eroğlu, eski dostuna karşı çıktığı 8 maçta 4 galibiyet aldı. İki teknik adam arasındaki 3 müsabaka berabere biterken, 1 kez Karafırtınalar sahadan zaferle ayrıldı. İki teknik patron arasındaki rekabette Hüseyin Eroğlu yalnızca Altınordu'yu çalıştırırken, Sait Karafırtınalar; Bucaspor, Kayseri Erciyesspor, Manisaspor, Boluspor ve Altay takımlarını yönetti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Altınordu Altay İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title