Haberler

İzmir'deki depremde yeni binalar da yıkıldı! Vatandaşlar hesap sorulmasını istiyor

Güncelleme:

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremde yeni binalarında yıkılması tepkilere neden oldu. Sosyal medyada da gündem olan konu sonrası yetkililere seslenen kullanıcılar, sorumlulardan hesap sorulmasını istedi.

İzmir'de dün meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem büyük hasara neden oldu. Depremin ardından tüm Türkiye'nin duaları İzmir'le olurken, yurdun dört bir yanından İzmir'e yardım gönderilmeye başlandı.

YENİ BİNALAR DA YIKILDI

Sosyal medyada da İzmir'de yıkılan binalara ilişkin birçok görüntü ve video paylaşılıyor. Gelen görüntüler, depremin etkisini gözler önüne seriyor. Şiddetli sarsıntıda birçok bina yıkılırken, yıkılan binalar arasında yeni yapılmış henüz birkaç yıllık olan binaların da olması dikkatlerden kaçmadı.

SORUMLULAR CEZALANDIRILMALI

Binlerce liraya satılan bu yeni evlerin yıkılması tepkilere neden oluyor. Birçok kişi bu binaların yapımında görev alan sorumlulardan hesap sorulmasını istiyor. İhmalin olup olmadığı araştırılması gereken bu binalarla ilgili yetkililerin en yakın sürede araştırma yapıp sorumlulara gerekli cezaların verilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Türkiye İzmir Ekonomi Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Bakmadan Geçme

Tayfun Duygulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Tayfun Duygulu kaç yaşında, nereli? Tayfun Duygulu biyografisi! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 15 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! 15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

500

Yorumlar (56)

Mühendis:

Ben İnşaat mühendisiyim KPSS’den 90 aldım atanma ümidi ile çırpınıyorum.Devlete yeterli miktarda inşaat mühendisi atanmadığı sürece bu tablolarla daha çok karşılaşırız malesef.Lütfen bize destek olun biz inşaat mühendisleri olarak görevimize hazırız.Twitterda sesimizi duyun.

31
6
yanıtYanıtla
Hakan:

Devlete imam lazımmm

yanıt16
yanıt4
Birvatandaş:

Genç kardeşlerimize destek olalım yüksek puanlarla açıkta kalmasın kardeşlerimiz.Hakları olan kadrolara atansınlar.

yanıt2
yanıt1
asf:

Müteahhitler yetki belgesini iş yaptıkları ilin belediyesinden alır. . beyinsizler. .

yanıt0
yanıt3
Vatandaaaş:

Bu ASF isimli arkadaş Çevre ve şehircilik bakanlığının yapılmış binalardan numuneler alıp çeşitli güçlendirme yaptırdığından habersiz sanırım.Belediyelere de Kpss puanı ile inşaat mühendisi alınıp bunların belediye adına yapılmış binaları incelediğinden de habersiz.Gençlerin yoluna taş koymayın.Belediye,bakanlık kurum farketmeksizin işlerini yapıp devlete millete hayırlı evlat olsunlar.Bu kardeşimiz beyinsizlik edecek bir şey yazmamış.

yanıt3
yanıt1
Müteahhit terörü ne son verin:

Yeter artık bu saatten sonra yeni inşaat yapılacak yerleri japon müteahhitlere ve mühendislere yaptırmak çok daha emniyetli olacaktır.

29
0
yanıtYanıtla
Adınız:

Müteahhit birilerine para yediriyor. Yedirdikleri kişiler adaleti elinde tutuyorsa kimse kolay kolay birşey yapamaz. Kimi kime şikayet ediyorsun?

22
2
yanıtYanıtla
Firat:

Belediye baskani ne icin var ?? Isininizi yapamiyorsanuz baskasina devirin!!!! HANGI YÜZLE MÜTEAHITLERE IZIN VERILIYOR!!!!!

19
4
yanıtYanıtla
mimar:

kimsenin mesleğini kınadığım yok haddime de değil fakat çiftçi çoban müteahhitlik yaptığı sürece durum bu olacak. Adama kolon küçük diyorsun baban mı ödeyecek parasını diyor diyeceklerim bu kadar

22
0
yanıtYanıtla
Oktay:

Haber başlığına bakınca Demek ki hırsız müteahhitker hala iş yapıyorlar. Onaları kasten insan öldürmekten yargılamalı.

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title