Haberler

SPOR İzmir'de plaj voleybolu heyecanı başladı

Güncelleme:

SPOR İzmir'de plaj voleybolu heyecanı başladıİZMİR, (DHA)İzmir'in plaj voleybolunda ev sahipliği yaptığı CEV Continental Cup'ın ilk günü kadınlar grup maçlarına sahne oldu.

SPOR İzmir'de plaj voleybolu heyecanı başladı

İZMİR, (DHA)

İzmir'in plaj voleybolunda ev sahipliği yaptığı CEV Continental Cup'ın ilk günü kadınlar grup maçlarına sahne oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye Voleybol Federasyonu ile birlikte düzenleyip, Tokyo Olimpiyatları için Avrupa Kıta Kupası Olimpiyat Elemeleri'nin ikinci raundu niteliğindeki uluslararası organizasyon, İnciraltı Spor Tesisleri'nde 9 Mayıs'a kadar devam edecek. CEV Continental Cup'ta kadınlarda Türkiye'nin yanı sıra Sırbistan, Slovenya, Polonya, Yunanistan, Finlandiya, Çekya ve Belarus, erkeklerde yine Türkiye'nin yanı sıra Slovenya, Litvanya, İtalya, Macaristan, Letonya, Estonya ve İngiltere mücadele ediyor.

Her ülke organizasyona kadınlar ve de erkeklerde ikişer takımla katılıyor. Ülkelerin karşı karşıya geldiği erkek ve kadın takımlarının maçlarında galibiyetlerin eşit olması halinde kazananın belli olması için altın maç uygulaması yapılıyor. CEV Continental Cup'ta gruplarını ilk beşte tamamlayan ülkeler, final biletini alacak. Finaller, haziran ayında Hollanda'da düzenlenecek. Finallerde başarılı olan takımlar Tokyo biletini alacak. Ülkemizi, kadınlarda Merve Çelebi - Bahanur Gökalp ile Selin Yurtsever - Dilara Gedikoğlu, erkeklerde Volkan Göğtepe - Murat Giginoğlu ile Sefa Urlu - Selçuk Şekerci ikilileri temsil ediyor.

FİNALLER 9 MAYIS'TA

Erkekler grup serisi 7 Mayıs Cuma günü yapılacak. Aynı gün kadınlar çeyrek final ve yarı final maçları oynanacak. 8 Mayıs Cumartesi günü erkekler çeyrek ve final maçlarının yanı sıra kadınlarda beşincilik, üçüncülük ve final karşılaşması tamamlanıp ödül töreni yapılacak.

9 Mayıs Pazar günü erkeklerde de ilk beş sıra mücadelesi olacak. Beşincilik, üçüncülük ve final karşılaşmasının ardından erkekler ödül töreni ile organizasyon sona erecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Tokyo İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title