Haberler

İYİ Parti heyetinden Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

Güncelleme:

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Cihan Paçacı ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun, bir dizi ziyaret ve parti içi programlar için geldiği Bayburt'ta Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

İyi Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Cihan Paçacı ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun, bir dizi ziyaret ve parti içi programlar için geldiği Bayburt'ta Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'nde ülke gündemine dair açıklamada bulunan İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Cihan Paçacı, Elazığ ve Malatya'da yaşanan depreme değindi.

Türkiye'nin bir daha böyle acılar yaşamaması temennisinde bulunan Paçacı, kentleşme hususunda çok ciddi tedbirler alınması gerektiğini bildirdi.

Yaşanan depremin Türkiye için bir ihtar olduğunu vurgulayan Paçacı, "Bundan sonraki çalışmalar için bir an önce işe başlamak için bize bir ihtardır. Deprem bölgelerindeki yaşayan insanlarımızın hayatını garanti altına alacak tedbirlere para harcamalıyız. Çünkü insandan daha değerli bir varlık yoktur" dedi.

Bayburt ziyaretine ilişkin de konuşan Paçacı, gezdikleri illerdeki sorunları yerinde tespit ederek Türkiye gündemine taşımayı amaçladıklarını söyledi.

Bayburt'un ticari ve işsizlik açısından çok sıkıntılı bir il olduğunu tespit ettiklerini ifade eden Paçacı, "Özellikle tarım ve hayvancılığın bölgenin özelliğine göre iyi bir noktada olması gerekirken buralarda da çok ciddi problemler olduğunu tespit ettik. Bu konuyu Ankara'ya taşıyacağız. Aslında Türkiye ekonomik açıdan üretimden koptuğu için bu problemlerle karşılaşıyoruz. Bugün Bayburt'ta karşılaştığımız problem Edirne'de de var. Tarım konusu Türkiye'de çok ihmal edildi. Yani samanı bile Türkiye Bulgaristan'dan ithal ediyorsa tarım bitmiş demektir. Eğer tarım bitiyorsa işsizlik doğal olarak artıyor demektir. Çünkü tarımda çalışan insanlar iş aramak için köyünü terk edip, şehirlere kasabalara yerleşiyor. İş bulamayınca da işsizlik artıyor." dedi. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İYİ Parti Ekonomi Bayburt Politika Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title