Haberler

İtiraz Etti 7 Oyla Muhtar Oldu

Karabük'ün Yenice ilçesine bağlı Fatih Mahallesinde 2 oyla muhtarlığı kazanan Fikri Gövem, kendisine rakip olan Serkan Kökçü'nün itirazı üzerine oylar yeniden sayıldı.

Karabük'ün Yenice ilçesine bağlı Fatih Mahallesinde 2 oyla muhtarlığı kazanan Fikri Gövem, kendisine rakip olan Serkan Kökçü'nün itirazı üzerine oylar yeniden sayıldı. 31 Mart mahalli idareler yerel seçimlerinde Yenice ilçesine bağlı Fatih Mahallesinde 4 isim muhtarlık için yarıştı. Seçim sonrası Fikri Gövem 118 oy alırken en yakın rakip Serkan Kökçü'de 116 oy aldı. Bunun üzerine sonuca itiraz eden ve ilçe seçim kuruluna itiraz dilekçesi veren Serkan Kökçü'nün başvurusu sonrası İlçe Seçim Kurulu Hakim Heyeti tarafından oylar yeniden sayıldı.Yapılan sayım sonrası resmi olmayan sonuçlara göre seçimi iki oy farkla kazanan Fikri Gövem'in oyları düşerek 109 oy, Serkan Kökçü'ye ise 116 oy çıktı. Serkan Kökçü 7 oy farkla Fatih Mahallesi'nin yeni muhtarı oldu. İHA muhabirine açıklamada bulunan Serkan Kökçü: "Rakibimizin azası olan bir seçmenin bastığı benim oyumun arkasında bulunan evet mührüne sandıkta itiraz etti. Bunun üzerine kendi eniştem de oy sayımı yapılırken işaretli oyu görmüş ve sandık başkanına itiraz da bulunduk.Sandık başkanı da bizlere tek işaretli olan oyu gösterdi ama oyun geçerli olduğunu söyledi. Sandık Başkanına yeniden itiraz da bulunduk itirazımız kabul edilmedi. İtirazımızın İlçe Seçim Kuruluna yapılmamız söylendi. Ben de ertesi gün İlçe Seçim Kurulu Hakim Heyetine dilekçe ile başvuru da bulundum. İlçe Seçim Kurulu tarafından oylar yeniden sayıldı rakibimizin oyları düştü ve 7 farkla Fatih mahallesine muhtar oldum" dedi.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karabük Yenice Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title