Haberler

İtalyanlar, Cüneyt Çakır'ı yerden yere vurdu: Maçı mahvettin

Güncelleme:

Devler Ligi'nde İtalyan ekibi Milan, sahasında 1-0 öne geçtiği Atletico Madrid'e maçı 2-1 kaybetti. 90+7'de Suarez'in penaltı golü, İspanyollara zafer getirdi. Çakır'ın ilk 30 dakikada Kessie'ye gösterdiği iki sarı kart, son saniyede çaldığı penaltı İtalyanları çıldırttı. Dünyanın sayılı hocalarından Capello, "Çakır maçı mahvetti" yorumu yaptı.

Milan'ın Şampiyonlar Ligi'nde tekrar kendisini hisettirdiği Atletico Madrid maçının sonu iyi bitmedi. Maçı yöneten Cüneyt Çakır, İtalyanlar'dan ağır eleştiriler aldı. Çakır'ın Kessie'ye gösterdiği kırmızı kart ve son saniyede çaldığı penaltı, Milan'ı çıldırttı.

İtalyanlar, Cüneyt Çakır'ı yerden yere vurdu: Maçı mahvettin

"ATLETİCO'NUN YANINDAYDI"

Milan Teknik Direktörü Pioli, "Hakem iyi değildi. Kırmızı kart ve penaltı üstünde durmuyorum. Pozisyonlarda hep Atletico tarafındaydı" dedi.

"BÖYLE HAKEMLİK YAPAMAZSINIZ"

Dünyanın sayılı hocalarından İtalyan Capello da Cüneyt Çakır'ı adeta yerden yere vurdu. Capello, "Milan iyiydi ama kötü olan Cüneyt Çakır'dı. Maçı mahvetti. VAR da müdahale etmedi. Bu arenada böyle hakemlik yapamazsın" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Cüneyt Çakır Milan Haberler

500

Yorumlar (2)

Uğur Duran:

Cüneyt'te yaşlandı artık, paraya ihtiyacı var.

8
11
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

bu sözde hakeme fifa kokartı vermişler ya kim vermişse ayıp etmiş. bu adam hakemlikten men edilmelidir

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title