Haberler

    İşte Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ı uçuran melek

    Spor Arena / Süleyman ARAT - Fenerbahçe'de gözden düşmüşken adeta yeniden doğan ve önceki gün yeni bir sözleşmeye imza atan Ozan Tufan'ın muhteşem geri dönüşünde payı olanları az çok biliyorsunuz...

    Spor Arena / Süleyman ARAT - Fenerbahçe'de gözden düşmüşken adeta yeniden doğan ve önceki gün yeni bir sözleşmeye imza atan Ozan Tufan'ın muhteşem geri dönüşünde payı olanları az çok biliyorsunuz... Onu disipline sokan, yolunu aydınlatan Sergen Yalçın, Aytemiz Alanyaspor'da kiralık oynarken her maçını takip eden, Fenerbahçe'ye tekrar geri dönmesini isteyen teknik direktör Ersun Yanal, takım içinde ona bir baba, bir ağabey gibi yol gösterip kanatlarının altına alan Emre Belözoğlu… Ama bir isim var ki onun varlığını fısıltı olarak duymuş olsanız da kendisini ilk kez bu sayfada tanıyacaksınız.

    İlk ipucunu Ersun Yanal vermişti

    Kendisiyle ilgili bize ilk ipucunu, bu sezon 0-0 biten Galatasaray maçının ardından Ersun Yanal vermişti. Yanal "Ozan'ın çıkışı hakında ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki sorumuza yanıt verirken bir yerde, "Arkadaş çevresini değiştirdi, kendisini de her anlamda çok değiştirdi. Bir süredir ciddi bir ilişkisi var. O da kendisine çok önemli şeyler kattı" yanıtını vermişti. İşte Yanal'ın bahsettiği kız arkadaşını öncek gün, Ozan'la birlikte Fenerbahçe Beko'nun Euroleague'de Valencia ile oynadığı maçta net olarak gördük. Devre arasında Ozan'ın yanına gittim, "Bu, Ersun Yanal'ın övgüyle bahsettiği hanımefendi değil mi?" diye sordum, "Evet abi" dedi ve gülümsedi.

    İki üniversite mezunu

    Tam o sırada başkan Ali Koç genç çifte haber yollatıp yanına çağırınca, o arada sadece, "Ozan, bu iş ciddi gözüküyor" deme fırsatı buldum. Aldığım yanıt yine bir gülümseme oldu Ozan'dan izin alıp biraz araştırınca kız arkadaşının isminin Rojin Haspolat olduğunu öğrendim. Önce Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi'nden mezun olan Haspolat, daha sonra Bilgi Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü'nü bitirmiş. Ozan Tufan'la tam 1,5 yıldır ciddi bir arkadaşlık yaşayan Haspolat, bazı sanat dergilerinde editörlük ve sanat festivali organizasyonu yapıyor. Ozan'ın, menajeri Mirsad Türkcan ve Rojin Haspolat'ın önerisiyle evini Acarkent'ten Zekeriyaköy'e taşıdığı gelen haberler arasında. Resmi bir duyum olmasa da bu ciddi ilişkinin nikah masasına doğru gittiği de apaçık ortada.

    Ozan ile yaklaşık 1.5 yıldır beraber olan Rojin Haspolat sanat dergilerinde editörlüğün yanı sıra sanat festivali organizatörlüğü yapıyor.

    Barlas Ateşli ve Cengiz İzmitli, Süper Lig maçlarını "iddaa" üzerinden değerlendirdi...

    Content Video - MevzuBahis | 28-29 Aralık 2019 İddaa tahminleri

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Malcolm Thomas Ersun Yanal Ozan Tufan Rojin Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title