Haberler

İstanbul'da UBER Eylemi! Önce Polisle Sonra Güvenlik Görevlileriyle Kavgaya Tutuştular

Güncelleme:

Araçları bağlanan UBER şoförleri, anlaşarak polis merkezine gitti, önce polis ekipleriyle tartışan şoförler ardından belediyenin güvenlik görevlileriyle kavgaya tutuştu. O anlar anbean cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Sosyal medya üzerinden örgütlenerek bağlanan araçlarını almaya giden UBER şoförleri önce polisle ardından belediyenin güvenlik görevlileriyle gerginlik yaşadı.

ARAÇLARI BAĞLANAN UBER ŞOFÖRLERİ EYLEM YAPTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın UBER kararı sonrası bu uygulamayla taşımacılık yapmaya devam ettikleri için araçları bağlanan bir grup şoför dün eylem yaptı.

İstanbul'da UBER Eylemi! Caddeyi Birbirine Kattılar

ÖNCE POLİSLERLE ARALARINDA ARBEDE YAŞANDI

UBER şoförleri önce Bakırköy Osmaniye Polis Merkezi'ne gitti. Polis merkezine girişlerine izin verilmeyen UBER şoförleri ile polis arasında arbede yaşandı. Arbedenin ardından dağıtılan UBER şoförleri bu kez İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasına gittiler.

İstanbul'da UBER Eylemi! Caddeyi Birbirine Kattılar

BELEDİYE EKİPLERİYLE KAVGAYA TUTUŞTULAR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden araçlarını almak için izin alamayan UBER şoförleri ile bu kez belediyenin güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı. Polis merkezi ve İBB'deki gerginlik cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Medya Denizcilik 3.Sayfa Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (25)

man35:

taksi ve dolmuş terörüne son hepsi hizaya çekilsin devlet aşırı destek veriyor bunlara hepsinden bıktık. .

13
2
yanıtYanıtla
KSK:

devlet bu taksi ve dolmuş terörüne bi son vermeli uberde olur özel dolmuşta bugün bir taksi ve dolmuşun kazandıgı parayı kimse kazanamıyor ama vergiye gelince yok yolda eşkiyalıga gelince hepsi var o yüzden taksi ve dolmuş düzenlenmesi acil yapılsın. .

10
2
yanıtYanıtla
taksiciler:

vergimizi veriyoruz diyen taksi soforleri ben bugune kadar bindigim hicbir aracta fis fatura kesilmedi hepsi yalan dolan bos konusuyorlar taksi soforlerinin hepsi teroristten farki yok

yanıt0
yanıt0
FATMA:

yazıklar olsun ekmeğinin peşinde olup namusuyla çalışan insanları bu duruma düşürenlere, asıl hırsız taksiciler dolandırım dolandırıp 10 liralık yolı 30 liraya götürdükleri için istisna olan taksici kardeşlrimi ayırıyorum. .

10
1
yanıtYanıtla
......:

bir sürü anarşist zorba ve sabıkalı taksiciler e izin veriliyorken. ubercileri engelliyorlar. seçim yatırımının kurbanları oldu uberciler

8
2
yanıtYanıtla
Avrupalı:

UBER. . . . . SARI TAKSİLERE HAYIR

6
3
yanıtYanıtla
VATANDAS:

Türkiyede taksiciler yasaklanmali bütün taksiciler dolandirici sahtekardir kimse taksiye binmesin devlet taksiyleri acil yasaklamali taksi terörüne son artik, über gelsin ne güzel temiz herkes memnun, pislik taksicilerin hepsini hapse atilmali

7
2
yanıtYanıtla
Taksiciler:

ASIL HIRSIZ UBERCİLERDİR CUMHUR BAŞKANI YASAKLADI. YİNE DİNLEMİYORLAR HIRSIZLIK YAPMAYA DEVAM EDİYORLAR. KORSANCILIK YAPIYORLAR. BİR DE KENDİLERİ YORUM YAPIP MİLETTE MÂL ETMEYE ÇALIŞIYORLAR. HIRSIZ HERİFLER HIRSIZ UBERCİLER.

2
5
yanıtYanıtla
Ali:

TAKSicilerden illalah ettik artik kestirme diyip dolanmalari taksimetrede hile yapmaları turist avına çıkmaları magqndaliklari fazla yazsın diye gezdirmeyi Allah icin nedir bunlar yıllardan beridir

5
1
yanıtYanıtla
CAN:

Türkiyede iy olan seyler yasak dolandirici taksicilere ses yok hergün yrrli ve yabanci turist dolandiran gasp eden döven esrar icen taksicilere kimse ses cikaramiyor neden acaba hic haber bile olmuyor taksiciler devlet polis savcilar taksicilerimi koruyor ondanmi hergün rahat pislik yapiyorlar milletti soyuyorlar

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title