Haberler

İstanbul'da önemli ekonomi toplantısı! Merkez Bankası, BDDK ve bankacılar bir araya geldi

Güncelleme:

Döviz ve altındaki hareketlilik sonrası Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal ve BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben bugün bankacılar ile bir araya geldi. 3 saat süren toplantıda pandemi döneminde ekonomi yönetiminin aldığı önlemler masaya yatırıldı.

Piyasalarda hareketli bir gün yaşanıyor. Dolar/TL 7,30, gram altın ise 485 lira seviyelerinde seyrediyor. Merkez Bankası, BDDK ve bankacılar piyasalardaki bu hareketliliği değerlendirmek amacıyla saat 19:00'da bir araya geldi.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Murat Uysal ve BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, BDDK'nın ev sahipliğinde banka yöneticileriyle bugün son gelişmeleri görüşmek üzere toplandı. 3 saat süren toplantıda; pandemi döneminde ekonomi yönetiminin aldığı önlemler ile paralelinde yapılan uygulamaların ele alındığı ve bu durumun piyasalara etkileri hususunda görüş alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

İstanbul'da önemli ekonomi toplantısı! Merkez Bankası, BDDK ve bankacılar bir araya geldi

DÖVİZDEKİ DALGALANMA ÜZERİNE EKONOMİ DÜNYASI OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

Tarafların resmi gündemlerinde planlanan bir görüşme bulunmazken piyasada yaşanan olağanüstü dalgalanmalar görüşmenin planlanan tarihten önce yapılmasına neden oldu.

İstanbul'da önemli ekonomi toplantısı! Merkez Bankası, BDDK ve bankacılar bir araya geldi

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Merkez Bankası Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (110)

Kagaan:

Ìcerdeki para zaten bizim ucuzlasa ne olur pahali olsa ne olur Daha cok üretip daha cok disariya mal satarsak Döviz kendiliginden düser hatta bu ürünleri dünya kalitesinde ve daha ucuza satarsak döviz tabelasinda türk parasida yerini alir Disariya sattigimiz ne varsa onlari iyilestirip ikiye üce katlamak zorundayiz ki döviz düşsün Gerisi hikaye

80
7
yanıtYanıtla
OZAN:

Kardeşim sorun içerde ki para da değil ki. Sorun ürettiğin bir ürünün malzemelerini yurtdışından dolar yada uero gibi kurlarla almanda alamıyorsun sözleşmen var yaparmıyorsun işi iflas ediyorsun batıyorsun. Firmalar bu şekilde çalışıyor öyle atıp tutmakla üretelim demekle olmuyor.

yanıt1
yanıt1
Altıncı:

Burda yorum yapanlar zaten ekonominin ne olduğunun farkında koyunlar a haber izlemeye devam:::)))mee

29
41
yanıtYanıtla
Arslaner:

Ver mehter ver mehteri

yanıt1
yanıt4
ALTINCI:

A haber izlemeyi bırakmışlar??

yanıt1
yanıt0
Alper:

Ithal mal almayin , Turkiye de hersey uretiliyor. . avrupadan Turk urunu siparis ettigin zaman adamlar 80 euro vergi aliyor . . . yani yurtdisindan birsey alma diyor. . sen de oyle yap. . . yuksek vergi koy , bizim millet haset fesat herseyin en guzeli bende olsun diye deli gibi luks tuketime kacan bi millet. . o aptal saptal dugunlerine bakin , sirf gosteris rezil olduklari halde kendilerini bir de havali zannediyorlar. . luksu gosterisi birakin ayaginizi da yorganiniza gore uzatin. . ekonomi duzelir. .

31
37
yanıtYanıtla
Minti:

Sen dogdugun gün sana ne icirdiler acep

yanıt9
yanıt4
Mehmet:

En kalitesizinden diyorsun..

yanıt3
yanıt1
tavsan:

Turkiyede hersey uretiliyor oylemi ? Ufak atta civcivler yesin.

yanıt6
yanıt1
Vatandaşın biri:

Düzgün, servisi sağlam bir bilgisayar almak istiyorum. Söylesene nerede üretiliyor!

yanıt9
yanıt1
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title