Haberler

İstanbul: A Milli Futbol Takımı, Lüksemburg Maçı Hazırlıklarına Başladı

A Milli Futbol Takımı, 16 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda Lüksemburg ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

A Milli Futbol Takımı, 16 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda Lüksemburg ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren antrenmanda Ay-yıldızlı futbolcular, düz koşunun ardından çift kale maç yaptı. Turkcell Süper Ligi'nde dün maçı olan oyuncular ise antrenmanı düz koşu ile tamamladı. Antrenmana sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkarılan Gökhan Ünal'ın yanı sıra yurt dışında forma giyen Nihat Kahveci, Yıldıray Baştürk, Halil ve Hamit Altıntop ile Nuri Şahin katılmadı. Yurt dışında forma giyen futbolcuların, yarın Lüksemburg'ta takıma dahil olacakları kaydedildi.

A Milli Takım ile ilk antrenmanına çıkan Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Aurelio, milli takımda yer almanın kendisini gururlandırdığını belirtirken, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in Lüksemburg karşısında kendisini ilk 11'de oynatacağını açıklaması ile ilgili olarak da, "İlk 11'de oynamak beni mutlu eder. Umarım bu hazırlık maçını kazanırız" şeklinde konuştu.

Rusya'nın Zenit Saint Petersburg takımında forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke ise, Lüksemburg maçının, 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçları öncesinde iyi bir sınav olacağını söyledi. Fatih Tekke, sezon öncesi geçirdiği sakatlıktan dolayı şuan performansının yüzde 50'sini sahaya yansıtabildiğini de kaydederek, "1 ay içinde çok daha iyi olacağım" dedi.

Basın mensuplarının yeni takımı ile ilgili sorularına da Fatih Tekke, "Benim için çok iyi bir başlangıç oldu. Daha iyiye gideceğime de inanıyorum" cevabını verdi.

Yarın özel bir uçakla saat 14.00'te Lüksemburg'a hareket edecek olan A Milli Takım, saat 19.00'da maçın oynanacağı Josy Barthel Stadı'nda son antrenmanını yapacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title