Haberler

İspanyol golcü Roberto Soldado: Fenerbahçe, Real Madrid'e benziyor

Güncelleme:

Fenerbahçe günlerinden bahseden İspanyol golcü Roberto Soldado, sarı lacivertli kulübü dünya devi Real Madrid'e benzetti.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Granada'ya giden ve takımı ile beklentileri aşarak UEFA Avrupa Ligi'ne kalan Roberto Soldado, sarı lacivertli kulüpteki günlerini anlattı.

Fenerbahçe'yi İspanyol devi Real Madrid'e benzeten Soldado, "Türkiye'ye giderken kuşkularım vardı ancak o tecrübeyi, pozitif deneyimi yaşamak istedim. Tarihi bir kulübe gittim. Fenerbahçe, Türkiye'nin Real Madrid'idir. Beni geliştiren bir tecrübe oldu" dedi.

"BENİ ÇOK CEZBETTİ"

İngiltere macerasına da değinen İspanyol golcü, "Tottenham'a giderken, Premier Lig beni çok cezbetmişti. Çok kolay adapte olacağımı düşündüm ancak gerçek öyle olmadı. Sahada olduğum her an acı çektim. Çok fiziksel bir oyun vardı ve birçok yönden kendimle başa çıkmak zorunda kaldım. Tottenham'da mental sorunların dışında muhtemelen dil de beni çok etkiledi. Ailem Londra'ya çok adapte olamadı ve 2 zor yıl geçirdim çünkü o günlerden zevk almadım" ifadelerini kullandı.

"TAKIMI ÇOK GÜZEL YERLERE TAŞIDIK"

Soldado son olarak, Granada ile yaşadığı başarılardan söz etti ve "Granada'da harika bir sezon geçirmemizi sağlayan ana değerler, çalışmak, alçakgönüllülük, mesleğimize saygı ve azim. Bu sayede takımı çok güzel bir yere taşıdık" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roberto Soldado Real Madrid Fenerbahçe Granada Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Aziz Yıldırım:

Real Madrid B takımını karşılaştırdıysa arkadaşın görüşüne katılıyorum

5
6
yanıtYanıtla
Fatih Terim:

Akşama sakla göz yaşını, gündüzden başlama ağlamaya

yanıt0
yanıt0
Kıskananlar çatlasın:

6s ye mi benzetecekti isnet

0
2
yanıtYanıtla
AZİZ YILDIRIM:

SMSle 1907 ye 5 TL attım kardeşim hayırlı olsun

yanıt0
yanıt0
abidin:

yuh. benzettiği takıma bak.

0
0
yanıtYanıtla
UNI ADANASAPOR FC:

KAM TU ADANA NOLUR AGA

0
0
yanıtYanıtla
CİKCİK CİİK:

juventusu diyecekti herhalde onlar da şike yapmıştı :)))))

0
0
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Yalancının

0
0
yanıtYanıtla
1907:

İsminden belli geri kafalı olduğun.

yanıt1
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title