Haberler

İsmail Erdem: "Ataşehir'i Ekonomik Anlamda Çekim Merkezi Yapacağız"

İsmail Erdem: "Ataşehir'i ekonomik anlamda çekim merkezi yapacağız" İsmail Erdem: "Ataşehirlilerin geleceğe umutla bakabilmesi için çalışacağız" İsmail Erdem: "Ataşehir'in kaybettiği 10 yılı telafi edeceğiz" İsmail Erdem: "Ataşehir dünya ekonomisine yön verecek" İşadamları ile bir araya...

İsmail Erdem : " Ataşehir'i ekonomik anlamda çekim merkezi yapacağız"

İsmail Erdem : "Ataşehirlilerin geleceğe umutla bakabilmesi için çalışacağız"

İsmail Erdem : " Ataşehir'in kaybettiği 10 yılı telafi edeceğiz"

İsmail Erdem : "Ataşehir dünya ekonomisine yön verecek"

İşadamları ile bir araya gelen İsmail Erdem Ataşehir projelerini anlattı

İSTANBUL - AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Ataşehir'de istihdama ve ülke ekonomisine katkı sağlayan işadamları ile bir araya geldi.

İsmail Erdem'in, Ataşehir'e kazandıracağı projeleri ve yapacağı hizmetleri anlattığı programa Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ile birlikte Ataşehir'de işyeri/firması olan ve Ataşehir'de ikamet eden işadamları katıldı.

"Tüm Ataşehirlilerin geleceğe umutla bakabilmesi için çalışacağız"

Programda işadamlarına seslenen AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, "Bu akşam, işyeri Ataşehir'de olan, ekonomiye katkı sağlayan ve Ataşehir'de ikamet eden siz değerli iş adamlarımızla Ataşehir'in geleceğini konuşacağız. Ataşehir'i çekim merkezi haline getirecek, 1 Nisan'dan sonra hızlı bir şekilde hayata geçireceğimiz vizyon projelerimiz var. Tüm Ataşehirlilerin geleceğe umutla bakabilmesi için gece gündüz çalışacağız ve Ataşehir'in kaybettiği 10 yılı telafi edeceğiz." dedi.

"Hayali olmayanın üretimi olamaz"

Ataşehir'de işyeri olan ve Ataşehir'de ikamet eden işadamlarının dikkatle dinlediği Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Ataşehir'de öncelikle imar problemlerini çözerek düzenli bir şehirleşmeyi hayata geçireceklerini söyledi. Ataşehir'de yeni eğitim, sağlık, spor, kültür sanat ve sosyal yaşam alanları kuracaklarını ve ilçeye yeşil alanlar kazandırarak Ataşehir'i geleceğe taşıyacaklarını söyleyen İsmail Erdem, "Ataşehir'in imar sorunlarını çözdükten sonra ilk olarak Cumhuriyet Meydanı'nı Ataşehir'e kazandıracağız. Sonra Millet Bahçeleri, Kayışdağı Seyir Terası, Teleferik Hattı, 1200 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Cumhuriyet Müzesi ve Kurtuluş Savaşı Panorama, Gençlik Merkezleri, Gençlik Akademisi ve Spor Akademisi ile Finans Müzesi gibi çok sayıda önemli projemizi Ataşehirlilerin hizmetine sunacağız. Hayali olmayanın üretimi olamaz. Hayal olmadan proje olmaz. Proje olmadan üretim gerçekleşmez" dedi.

"Ataşehir dünya ekonomisinin yönetildiği merkezlerden biri olacak"

Ataşehir'in ilçe statüsü kazanmasının ardından Finans Şehri olarak adlandırıldığını, ancak hem İstanbul hem Avrupa hem de dünya ölçeğinde Ataşehir'in finans konusunda öne çıkamadığını söyleyen Başkan İsmail Erdem, 1 Nisan'dan sonra Ataşehir'de Finans Müzesi kurarak, Ataşehir'i bu konuda öne çıkaracak ilk projelerini hayata geçireceklerini söyledi. Başkan Erdem; "Finans Müzesi ile birlikte Ataşehir'in finansa yönelik altyapısını 1 Nisan tarihinden sonra geliştirerek gerçekleştireceğiz. Ataşehir'in finans konusunda gelişim ivmesini yakalamasını sağlayacağız. Ataşehir gelecekte dünya ekonomisinin yönetildiği merkezlerden biri haline gelecek. Hem istihdama hem de Türkiye ekonomisine önemli bir katkı sunacağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Erdem Ataşehir Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title