Haberler

Irkçılığa maruz kalan Webo'nun sosyal medya paylaşımı: Siyah ya da beyaz değil, sadece insanım

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi maçında ırkçı söylemlere maruz kalan Başakşehir'in yardımcı antrenörü Webo, sosyal medya hesabından "Ben beyaz değilim, siyah değilim. Ben sadece insanım" şeklinde paylaşım yaptı.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan PSG - Başakşehir maçında 4. hakem Sebastian Coltescu Başakşehir'in yardımcı antrenörü Webo'ya ırkçı söylemde bulundu. Irkçı hakarete maruz kalan Webo ve takım arkadaşları sahayı terk ederek, ırkçı hakeme tepki gösterdi.

"BEN SADECE İNSANIM"

Sahayı terk eden Webo, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Webo yaptığı paylaşımda, "Ben beyaz değilim, siyah değilim. Ben sadece insanım" ifadelerini kullandı.

Irkçılığa maruz kalan Webo'nun sosyal medya paylaşımı: Sadece insanım

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Haberler

500

Yorumlar (13)

Devena:

Ortada ırkçılık yok. Siyah adam diye tabir etmek ırkçılık olamaz. siyahilerin kendi benliklerinden utanmasidir.

2
25
yanıtYanıtla
YORUMSUZ:

Mesela sen malsın ben herkesin içinde sana mal adam diye cağırsam zoruna gitmez mi gitsenede umrumda olmaz zaten ulan beyiz adam insanları din dil ırk mezhep renk vs diye ayırma yapılırmı ALLAH seni yaratırken önüne secenek mi sunuyor.

yanıt10
yanıt2
adanalı:

ozaman bende sana CAHİL MAL adam diyorum sende benliğinden unutanmazssın umarım. . .

yanıt8
yanıt3
çendo:

negro ingilizce pazarlık sözcüğünün kökünden geldiği için köle olarak anlaşılmaktadır. Tepkiler o yüzden

yanıt1
yanıt0
Divoone:

siyahiler kendilerinden utanmıyor, dünya genelinde böyle bir algı oluşturulduğu için bilinçlerde böyle kazınmış kendini medeni ve üstün sanan Küçük beyinli CAHİL.

yanıt0
yanıt0
Murat:

Bırakın lan bu işleri iyice millet olarak şaşırdık

3
5
yanıtYanıtla
VAYARKADAŞ:

Birgün Başakşehiri amatör ligde göreceksiniz

2
5
yanıtYanıtla
baban:

adam belki gaf yapmistir kotu niyeti yoktur ozur diler bizimde bir suru afrikali kavve arkadaslari var bizde takiliyoruz oda orasinin futbol maci oldugunu unutmus kavve zannetmis romanya halki temizdir irkcilik yapmaz webodan ozur dilesin yanlisdan dolayi

2
5
yanıtYanıtla
mr been:

ne dedi sana hakem yada niye aciklama yok irkcilik söylemde niye bulunsun durduk yerde isin icinde bir kilipilo var takimda basaksehir olunca

2
5
yanıtYanıtla
MEMET33:

BENCE ÇOK BÜYÜTÜLÜYOR, BANA ÇOCUKKEN BÜYÜKLER HEY SARI ÇOCUK SEN! DİYE HİTAP EDERLERDİ BEN SARI YADA BEYAZ DEĞİL ÇOCUKTUM AMA HİÇ BÜYÜTMEDİM BUNU. . .

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title