Haberler

İranlı Hulk, Amerika'daki kafes dövüşü turnuvasına katılacak

Güncelleme:

Devasa vücudu nedeniyle 'İranlı Hulk' olarak bilinen Sajad Gharibi, Amerika'da düzenlenen Bare Knuckle Fighting Championship'e katılacak. ABD ile İran'ın arasında soğuk rüzgarlar eserken Amerikan şirketin İranlı Hulk'u şampiyonaya davet etmesi dikkat çekti.

Instagram'da 450 binden fazla takipçisi olan, 184 cm boyunda ve 165 kilo ağırlığındaki Sajad Gharibi, İranlı Hulk olarak biliniyor. Devasa vücuduyla dikkat çeken Gharib, Amerika'da düzenlenen Bare Knuckle Fighting Championship'te boy gösterecek.

İRANLI DEV ADAM, KAFESTE DÖVÜŞECEK

Karma dövüş sanatları sporları haberleri yapan MMA Fighting haber sitesi, aşırı şişirilmiş vücuduyla herkesi şaşkına çevirerek ünlenen, bir diğer lakabı 'Fars'ın Herkülü' olan İranlı vücut geliştirmeci Sajad Gharibi'nin 2020 yılında ilk kez şampiyonada boy göstereceğini duyurdu.

İranlı Hulk, Amerika'daki kafes dövüşü turnuvasına katılacak

İRAN, ABD'YE KARŞI

Şampiyonanın Başkanı David Feldman, "İran ABD'ye karşı: Üçüncü Dünya Savaşı adıyla bir gösteri düzenleyeceğiz. Gharibi bizim tam anlamıyla sahip olduğumuz en büyük imza. 'İranlı Hulk'tan gerçekten çok, çok büyük şeyler bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

İranlı Hulk, Amerika'daki kafes dövüşü turnuvasına katılacak

"10 YILDIR SPOR YAPIYORUM"

27 yaşındaki Gharibi, üne kavuşma sürecini, "Buşehr Üniversitesi'nde işletme ekonomisi diploması aldım. Şimdi de bir emlak şirketinde çalışıyorum. Ancak başlıca uğraşım spor. 10 yıldır 'powerlifting' sporuyla uğraşıyorum. İnternetteki popülerliğim bir yanlış anlaşılma sonucunda gelişti. İnsanlar beni DEAŞ militanı sanıp 'DEAŞ'lı cellat' olarak nitelendirdi. Fakat daha sonra bir İngiliz gazetesi hakkımda 'Hulk yaşıyor' başlığıyla bir haber yaptı. Bu haber insanlar arasındaki imajımı değiştirdi. O zamandan beri basın hakkımda iyi haberler yapıyor, dünyada olumlu anlamda bir ün kazandım.

İranlı Hulk, Amerika'daki kafes dövüşü turnuvasına katılacak

"GÜNDE 4-5 ÖĞÜN YİYORUM"

Günde 4-5 öğün yemek yiyorum, ancak kilo almam gerektiği zamanlarda bu 7-8'e çıkıyor. Ben de her İranlı gibi besleniyorum, ancak genetik olarak böyle bir yapım var. Dedem de böyle iri biriydi" sözleriyle açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Instagram İran Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

Rabbani Rasta:

fena dayak yer bu

35
11
yanıtYanıtla
tekgözsabri:

sen mi atacaksın

yanıt22
yanıt18
Hakan Gülle:

spor un ve müziğin siyaseti olmaz. sporcular arası dostluk olabilir ki buda doğaldır. davet edebilir misafir edebilirler. ülke liderlerinin zıtlığı toplumları etkilememeli. Çünkü liderler çoğu kez sadece kendi egolarıyla hareket ederler.

20
2
yanıtYanıtla
insan:

ne güzel konuştun 1

yanıt9
yanıt2
Tyrone Spong:

5 yıl kickbox ve muaythai yapmış biri olarak şunları söyleyebilirim bu vücut yapısıyla malasef uzağa yumruk atamaz kaslarından dolayı seri hareket edemez. Her ne kadar kalıbı iyi olsada ters bir yumruk 2-3 saniyelik göz karartması yaştır ve yere yıkar bu tüm insanlar için geçerlidir. O 2-3 saniyedede zaten rakip yumruk kombinasyonuna devam edecektir ve yerden kaldırmayacaktır. Bu sadece benim yorumum lakin inşallah öyle olmazda bu müslüman kardeşimiz kazanır maçı.

11
0
yanıtYanıtla
Turk:

Bende 10 boks yapmış biri olarak söylediklerini onaylıyorum gardas

yanıt3
yanıt0
Dervişoglu:

Bu tombiş sporcu olamaz.

5
0
yanıtYanıtla
emin dogan:

Saglam kardes

1
3
yanıtYanıtla
REKTÖR:

Bencede fazla dayanamaz aynı Bob Zap gibi ,oda 2 metre boyunda ve 160 kilo ağırlığında, birinci raundan sonra nefes nefese kalıyor.demek istediğim o kiloyla zor.en iyi taktik üstüne atlasın ,pes edenceye kadar kalkmasın üstünden.

3
0
yanıtYanıtla
prof.:

steroid hormonu olanlar kolay dayak yer

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title