Haberler

İngiliz ve İspanyol basını Mesut Özil'in performansını eleştirdi

Güncelleme:

Fenerbahçe'ye transferiyle dünya basınında gündem olan Mesut Özil, bu sefer kendisinin ve Fenerbahçe'nin kötü performansıyla manşetlere taşındı. İngiliz ve İspanyol basınına haber olan Özil için İspanyol Marca gazetesi, Fenerbahçe, Mesut Özil ile batıyor ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye transferi tüm dünyada gündem olan Mesut Özil, henüz sarı-lacivertli formayla gol ya da asist katkısı veremedi. İngiliz ve İspanyol basınları Özil ve Fenerbahçe'nin kötü giden formunu eleştirdi.

"1 YILDIR FUTBOL OYNAMIYOR"

İngiliz Mirror gazetesi, ' ' Mesut Özil'in çocukluk kulübü Fenerbahçe'ye 'rüya' transferi şimdiye kadar planlandığı gibi gitmedi'' yorumunda bulundu. Mesut Özil'in Ocak ayında Arsenal ile olan sözleşmesini feshetmesi hem Arsenal hem de Fenerbahçe için çok ideal bir çözüm olmuştu. Fenerbahçe taraftarı olan Mesut Özil ise Fenerbahçe'nin şampiyonluk ümitlerini artırdı. Ancak Mesut Özil, sarı-lacivertlilerde şu ana kadar gol veya asist katkısı yapamadı.

Mirror gazetesinde Özil için şu ifadelere yer verildi:

"Fenerbahçe, Mesut Özil'in gelmesinin ardından oynadığı 5 maçın 3'ünü kaybetti. Türkiye Kupası'ndan elendiler, ligde de 3. sıraya gerilediler. Bu ayın başında ligin yeni lideri Galatasaray'a yenilmişlerdi. En son orta sıra takımı Göztepe'ye de yenildiler. Özil ve yeni takımı Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 3 puan gerisine düşmüş durumda. Tabii ki Mesut Özil'i şu an için sert bir şekilde suçlamak adil olmaz. Neredeyse bir yıldır futbol oynamıyor ve zamana ihtiyacı olduğu çok açık."

İngiliz ve İspanyol basını Mesut Özil'in performansını eleştirdi

"HAYAL ETTİKLERİ BAŞLANGICI YAPAMADILAR"

İspanyol Marca gazetesi ise daha ağır ifadeler kullandı ve Mesut Özil'in performansını sert bir şekilde eleştirdi.

İspanyollar Mesut Özil için şunları yazdı:

"Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olması iki taraf için de bir rüya gibiydi. Ama hayal ettikleri başlangıcı yapamadılar. Fenerbahçe, Mesut Özil ile batıyor. Real Madrid'in eski oyuncusu, yeni takımında şu ana kadar 5 maça çıktı. Ne gol attı ne de asist yaptı. Fenerbahçe bu 5 maçta 3 yenilgi aldı. Mesut'un gelmesiyle beraber Fenerbahçe, liderlikten indi ve kupadan elendi. 7 Mart 2020'den sonra ilk kez futbol oynayan Mesut Özil'in zamana ihtiyacı olduğu kesin."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Mesut Özil Futbol Marca Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

Canmen:

Her iki haftada bi zirve el denistiriyor. . . ama Takim olarak oturmadik, o da Mesutun daha cabuk adapte olmasini engelliyor. . . oyun sablonumuz ya hic olmadi, yada bi türklü yeni kurulan takim uygulayamadi. . . yani kötü halimiz bu ve zirveye oynuyoruz. . . asil kendilerini sahane sananlar düsünsün. . . bu takimin yokariya dogru coook havasi var. . . yüzde otuz üzerine koysak. . . güle oynaya Sampiyonuz. . .

8
2
yanıtYanıtla
1907:

Peki İngiliz ve İspanyol basınının haberi var mı bundan?

6
3
yanıtYanıtla
ultra:

hahahaha

1
7
yanıtYanıtla
SEMİH:

mesut bu haliyle onbirde başlamamalı ne mücadele ne savunma ne atak hiç katkısı yok

7
0
yanıtYanıtla
FİFİ:

MESUT OLURUZ ELBET BİR GÜN

3
3
yanıtYanıtla
Brütüs:

Fb camiası sabırsız ve çok gergin. 1 yıl top oynamamış. Zamanda az. 5 maç sonra kendine gelir ama şampiyonluktan kopma ihtimali de var.

4
1
yanıtYanıtla
Tarik:

Mesele mesut degil gustavonun olmamasi.

4
0
yanıtYanıtla
YA ALLAH AŞKINA:

Şimdi bir futbolsever olarak objektif olalım. mesutun maçlarını şöyle bir gözden geçirin. bu adam hangi maçta adam geçip gol atmış, ya da hangi maşlarda çalım tıp ilerlemiş . ya bunun işi gücü sadece ileri ya da geri kendisini garantiye alacak paslar atmış yani ben hata yapmayayım da başkası ne yaparsa yapsın mantığı ile pas atıp durmuş. fenerde de öyle değil mi hiç çalım attığını gördünüz mü alman milli takımına bakın nasıl olsa mario var o birşeyler yapar mesuta iş kalmazdı o da rahat oynardı

3
0
yanıtYanıtla
adamsin:

varya super analiz bende katiliyorum eski takimlarinda hep digerlerinin sirtindan yildiz olan bir futbolcu mesut calim atma ozelligi yok fener zaten mesutu reklam amacli aldi onlarda biliyodur mesutda avrupadaki karierini korumak icin fenere geldi

yanıt0
yanıt0
fetdat:

avrupa keyfi fotbolcu satmaz buldu keriz fener dıktılar yazık oldu fenere

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title