Haberler

İBB'nin kararı sonrası CHP'li Kadıköy ve AK Partili Üsküdar belediyeleri sosyal medyadan tartıştı

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin duvar peyzajı uygulaması yerine duvarları sanatçılara açma kararı sonucu başlayan tartışmalara CHP'li Kadıköy ve AK Partili Üsküdar belediyesi de katıldı. İki komşu belediye sosyal medyadan tartıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin duvar peyzajı uygulaması yerine duvarları sanatçılara açma kararı almıştı. İBB, yeni uygulamayı "Yapılış maliyeti 60 milyon, yıllık bakımı 12 milyon TL olan duvar peyzajlarını sıfır maliyetle sanatçıların tuvali haline getiriyoruz. Bu bütçe artık İstanbulluların aktif olarak kullanacağı yeşil alanlar oluşturmak için kullanılacak." açıklamasıyla duyurmuştu. İBB'nin aldığı karar sonrası tartışma çıkmıştı.

İKİ BELEDİYE SOSYAL MEDYADAN ATIŞTI

Tartışmalara CHP'li Kadıköy ve AK Partili Üsküdar belediyeleri de katıldı. Her iki belediye resmi sosyal medya hesapları üzerinden tartışma yaşadı. Söz konusu tartışmaya Validebağ Gönüllüleri de dahil oldu.

İşte o tartışma:

İBB'nin kararı sonrası CHP'li Kadıköy ve AK Partili Üsküdar belediyeleri sosyal medyadan tartıştı

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar Kadıköy Haberler

500

Yorumlar (9)

MST:

Halkın zerre yararına olmayan, özellikle bu zamanlarda israf sayılabilecek ''sözde'' hizmetlerden kaçınılması gerekir. Evet o yeşil duvarlar güzel olabilirler fakat bakıldıkça!. . Bakımları da büyük emek ve masraf! Oraya harcanak emek ve masraflarla halka daha faydalı işler yapılabilir!. . Doğa yolunu bulur, sadece kendi haline bırakmanız yeterlidir!

9
11
yanıtYanıtla
SUSKUN:

birilerin ekmeğine taş koyuldu :) yıllık bakımı falan dünyanın parası helal olsun ekrem başkan devam böle adamlar hep kendi yandaşlarını yedirdi sizde taş koydunuz önlerine

7
5
yanıtYanıtla
EFE:

SEN NEREDEN BİLİYORSUN HAYIRDIR YOKSA SENDE Mİ İÇİNDESİN. DEĞİLSEN GİDER GEREĞİNİ YAPIP SUÇ DUYURUSUNDA BULUNURSUN. . . . . . MUHALEFET OLACAĞIM DİYE SAÇMALAMA

yanıt0
yanıt0
Boyacı:

Noldu rantcilar. Yiyemediniz dimi devletin malina. Hain itler. Helal başkanıma. Alnindan öpüyorum

2
3
yanıtYanıtla
rant:

rantların değişmesi çokmu lazım

1
2
yanıtYanıtla
Hayret bir şey:

Yapım maliyeti 60 milyon TL. denmiş, bu doğru bir rakam mı ? Eğer doğru bir rakamsa milletin vergileri buna mı harcanıyor ? Yıllık 12 milyon TL. denmiş, buna da inanamıyorum. Eğer doğruysa 5 yılda kendi maliyeti kadar bakım yapılmış. Nasıl bir savurganlık bu ? 5 yılda 120 milyon TL. Alımı ayrı ihale, bakımı ayrı ihale. AKP eğer yeşile bu kadar düşkünse, her yeri betona çeviren projelerden vazgeçsin bir an önce. Şu bilmemkaç yıllık dönemlerinde kaç tane ağaç kesilmiş bir açıklayabilirler mi ?

0
2
yanıtYanıtla
Reha muhtar:

Bırakın İmamoğlu. Herşeyi gerektiği gibi yapsın. Neden rantcılar engel oluyor

0
0
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Öncelikle Kadıköy belediyesi doğru bir konuya el atmış. Büyükşehir ile birlikte Üsküdar''ın ciğeri Çamlıca tepesi ve diğer yerlerdeki çam ormanını, koruları yağmalayıp beton yığınına çevirdiler. Ancak! Şimdiki Büyükşehir de yer yer yeşilleri söküp yerine beton duvarlar üzerine boya ile yeşil ve renk dolduruyor. Bu şuna benziyor. Doğal ürün yerine GDO''lu, yapay, sahte ürünlerle beslenmek. Yani kısaca al birini vur ötekine. Tencere dibin kara, seninki benden kara. Yazık.

0
0
yanıtYanıtla
SMMM:

ÜLKENİN EN ÇOK TURİST AĞIRLAYAN MEGA KENTİNE UCUZ BOYA İŞLERİ YAKIŞMAZ. PEYZAJ HER ZAMAN DAHA GÜZELDİR. VİZYONSUZLARIN ELİNDE YAZIK OLUYO GÜZELİM ŞEHRE.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title