Haberler

    Hüseyin Kalpar'ın Sakatlık Sıkıntısı

    Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar, sakatlıklar nedeniyle 18 kişilik kadro çıkarmakta zorlanacaklarını söyledi.

    Kalpar, Giresunspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, şu  ana kadar çalıştırdığı hiçbir takımda bu kadar sakatlık sorunu yaşamadığını  söyledi.
    Kalpar  bu hafta çoğu oyuncudan yoksun olduklarını ve bu durumdan  kurtulmak için çalıştıklarını ifade ederek, "Bu sakatlığı tek bir yere bağlamanın  doğru olmadığını düşünüyorum. Bunu bahane etmek için de söylemiyorum ama bu kadar  sakat bir futbolcu topluluğu bir takımda nasıl olur, bunu tartışmak gerekir." dedi.
    Yine de olaylara olumlu baktıklarını ifade eden Kalpar, "Pozitif  düşünerek yolumuza en iyi şekilde, 'Hiç oynamayan oyuncu da en iyi oynayan oyuncu  kadar verim verir' inancı içerisinde yolumuza devam etmeye çalışacağız."  değerlendirmesinde bulundu.
    Kalpar, bazı sakat oyuncularla ilgili şu bilgileri verdi:
    "Aykut Demir'den faydalanma şansımız yok şu aralar. Tam net değil ama  belki bir hafta, belki iki-üç hafta yok. Savaş yine sakatlığı olan bir oyuncu,  Yasin'in de ayağı kırık zaten, Said İd Azza dün idmana çıktı, onun da durumuna  bakacağız. Dauda, Sangare, Kürşad Sürmeli, Ergin Keleş sakat, Ferhat Görgülü  omuzundan bir rahatsızlık yaşadı, maçta o şekil oynadı. Adama Ba 2-3 hafta yok.  Görünen o ki 18 kişilik kadroyu zor çıkartacağız, bu durumla mücadele edeceğiz,  etmek mecburiyetindeyiz. Onun için bu gerçekleri bilerek hareket etmemiz doğru  olur."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Giresunspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title